Головна Новини Спорт футбол Чи підпише Мессі новий контракт із Барселоною
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи підпише Мессі новий контракт із Барселоною

У легендарного гравця закінчився офіційний контракт із клубом

1 липня 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 1 липня, у легендарного гравця каталонської "Барселони" закінчилась контрактна угода з клубом. Про це повідомляє Mudno Deportivo.

Чи підпише Мессі новий контракт із Барселоною

Ліонель Мессі - фото з відкритих джерел

Таким чином 34-річний аргентинський нападник став вільним агентом. Відомо, що керівництво клубу вже давно обговорювало умови контракту з гравцем після того, як він заявив про свої наміри покинути "Барселону". Але все ж домовитися і підписати угоду до липня не вдалося.

Але при цьому аргентинець зможе підписати новий договір з синьо-гранатовими, навіть будучи формально без команди. До того ж президент клубу Жоан Лапорта заявив пресі, що все йде за планом і сторони намагаються знайти оптимальне рішення щодо контракту.

Відзначимо, Мессі захищає кольори "Барселони" протягом всієї кар'єри, з 2003 року. З синьо-гранатовими він на цей момент 10 разів ставав чемпіоном Іспанії, завоював сім Кубків і вісім суперкубків країни, чотири рази виграв Лігу чемпіонів і по три рази — Суперкубок УЄФА та клубний чемпіонат світу.

У минулому сезоні іспанської Прімери Мессі взяв участь в 35 матчах, в яких забив 30 голів і зробив 11 результативних передач. Також на його рахунку 5 голів і 2 передачі в 6 іграх Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що з 2017 року футболіст відомого іспанського клубу "Барселона" Ліонель Мессі отримав вражаючу зарплатню, що сумарно перевищила 555 мільйонів євро. Робочий день Мессі обходиться "Барселоні" у понад 210 тисяч євро. Футболіста уже назвали найбагатшим спортсменом в історії. Загальну суму його статків можна переглянути в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини