Головна Новини Спорт футбол До якого року Мессі залишиться в "Барсі"
commentss НОВИНИ Всі новини

До якого року Мессі залишиться в "Барсі"

Мессі вирішив продовжити контракт із "Барселоною"

14 липня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

Ліонель Мессі погодився залишитися в "Барселоні" до 2026 року. Його контракт включає скорочення заробітної плати на 50%. Про це повідомляє ВВС.

До якого року Мессі залишиться в "Барсі"

Ліонель Мессі - фото з відкритих джерел

34-річний Мессі був вільним агентом після того, як строк дії його угоди з клубом, яка, як повідомляється, приносила йому 123 мільйони фунтів стерлінгів за сезон, минув 30 червня. Коли він поїхав у відпустку після перемоги на Кубку Америки, деталі його нового контракту ще не були узгоджені.

Повторне підписання договору з Мессі було основною метою нового президента "Барселони" Хоана Лапорта.

Раніше ходили чутки, що Мессі може "переїхати" в "ПСЖ" або "Манчестер Сіті", де він міг возз'єднатися зі своїм колишнім одноклубником Неймаром, а в другому випадку — з колишнім тренером Пепом Гвардіолою.

Зазначимо, що Мессі захищає кольори "Барселони" протягом всієї кар'єри, з 2003 року. З синьо-гранатовими він 10 разів ставав чемпіоном Іспанії, завоював сім кубків і вісім суперкубків країни, чотири рази виграв Лігу чемпіонів і по три рази — Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу.

У минулому сезоні іспанської Прімери Мессі взяв участь у 36 матчах, в яких забив 30 голів і зробив 11 результативних передач. Також на його рахунку п'ять голів і дві передачі в шести іграх Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що з 2017-го року футболіст відомого іспанського клубу "Барселона" Ліонель Мессі отримав вражаючу зарплату, яка сумарно перевищила 555 мільйонів євро. Робочий день Мессі обходиться "Барселоні" у понад 210 тисяч євро. Футболіста вже назвали найбагатшим спортсменом в історії. Загальну суму його статків можна подивитися в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини