Головна Новини Спорт футбол Чи покине Мбаппе "ПСЖ" після закінчення Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи покине Мбаппе "ПСЖ" після закінчення Євро-2020

Керівництво клубу впевнене, що французький футболіст залишиться в клубі

1 липня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

Нападник "Парі Сен-Жермен" ("ПСЖ") Кіліан Мбаппе повідомив кільком членам столичного клубу, що не має наміру продовжувати свій контракт в тому вигляді, який є зараз. Про це повідомляє Maxifootball.

Чи покине Мбаппе "ПСЖ" після закінчення Євро-2020

Кіліан Мбаппе - фото: Getty

Своєю чергою президент "ПСЖ" Насер Аль-Хелаїфі виступив з різкою промовою щодо майбутнього нападника свого клубу, який має контракт до червня 2022 року.

"Я скажу ясно: Кіліан залишиться в Парижі, ми ніколи не маємо наміру його продавати, і він ніколи не піде вільним агентом. Я ніколи не повідомляю в ЗМІ подробиць про поточні переговори. Все, що я можу сказати, це те, що все йде добре. Сподіваюся, ми знайдемо спільну мову", — заявив Аль-Хелаїфі.

Французькі аналітики вважають, що Мбаппе поки не має наміру залишати клуб, принаймні зараз. А згідно з інформацією деяких ЗМІ, француз має намір дограти свій останній рік контракту, перш ніж безкоштовно піти в кінці сезону. Також Мбаппе не хоче форсувати свій відхід цього літа, оскільки клуб може запропонувати йому дуже хороші умови нового договору. Відзначимо, що "ПСЖ" ясно продемонстрували свої наміри утримати гравця, відмовивши в трансфері мадридському "Реалу".

Нагадаємо, що 1 липня у легендарного гравця каталонської "Барселони" Ліонеля Мессі закінчилась контрактна угода з клубом. Таким чином 34-річний аргентинський нападник став вільним агентом. Відомо, що керівництво клубу вже давно обговорювало умови контракту з гравцем після того, як він заявив про свої наміри покинути "Барселону". Але все ж домовитися і підписати угоду до липня не вдалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини