Головна Новини Спорт футбол Хто мав бити вирішальний пенальті на Євро-2020 замість Букайо Сака
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто мав бити вирішальний пенальті на Євро-2020 замість Букайо Сака

Один із гравців англійської команди хотів взяти відповідальність на себе, але йому не дозволили

13 липня 2021, 14:02 comments2385
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що 25-річний нападник Джек Гріліш просив тренера збірної Англії Гарета Саутгейта вдарити один з одинадцятиметрових, але той не довірив йому таку відповідальність. Про це повідомляє TV 2 Sport.

Хто мав бити вирішальний пенальті на Євро-2020 замість Букайо Сака

Джек Гріліш - фото з відкритих джерел

Після трагічної поразки в фіналі Євро-2020, англійські фани почали критикувати Джека Гріліша за те, що він не взяв на себе відповідальність у такий важливий для команди та країни момент. Але сам гравець стверджує, що пропонував тренеру зіграти в серії пенальті. Зрештою, саме наставник національної збірної Гарет Саутгейт прийняв рішення про те, хто повинен представити команду в першій п'ятірці пенальтистів.

"Я сказав, що хочу піти на пенальті. Але Гарет Саутгейт прийняв так багато правильних рішень під час цього турніру, і ми були вірні йому в той вечір. Я не хочу, щоб люди говорили, що я не понесу покарання за цю поразку. У цьому є і моя вина", — сказав Гріліш.

Відзначимо, що за всю свою кар'єру Джек Гріліш пробив всього один пенальті. У 2019 він не забив у матчі за "Астон Вілла" проти "Шеффілд Юнайтед".

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.

Також під час святкування перемоги збірної на Євро-2020 в Італії почалися масові заворушення. Міланським лікарям вдалося врятувати життя 15 поранених людей, троє з яких мали важкі поранення. Їх госпіталізували й констатували травми надзвичайного ступеня тяжкості, які молоді люди отримали від саморобних паперових бомб. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вишневий

13 липня 2021, 15:53

Якщо би Сака не бив. то його просто би звільнили за расізм. Просто такі зараз реалії у Великій Британії.


Новини