Головна Новини Спорт футбол Головний тренер “Бенфіки” похвалив Трубіна: що сказав наставник
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер “Бенфіки” похвалив Трубіна: що сказав наставник

В цьому сезоні Трубін провів 11 матчів в чемпіонаті Португалії

30 грудня 2023, 23:55
Поділіться публікацією:

Вчора в 15 турі Португальської ліги “Бенфіка” вдома перемогла “Фамакалікан” з рахунком 3:0. Анатолій Трубін записав на свій рахунок черговий сухий матч. На післяматчевій пресконференції головний тренер “Бенфіки” Роджер Шмідт відзначив прогрес Трубіна.

Головний тренер “Бенфіки” похвалив Трубіна: що сказав наставник

Трубін перед матчем. Фото пресслужба Бенфіки

Ми переживаємо хороший момент. Протягом кількох останніх тижнів ми багато працювали, щоб змінити ситуацію. Гравці завжди б’ються, навіть у складних матчах. Останні три тижні в нас були складні матчі, і ми змогли перемогти в них – це хороший знак. Сьогодні в нас не було багатьох гравців, і нам довелося зробити певні зміни.

У футболі важливо все. Звісно, важливо забивати голи, але треба й добре захищатись. Головне – це захист. Трубін все більше й більше зростає, йому все вдається. Ми завжди можемо розраховувати на нього, коли це потрібно.

В цілому, стабільність у захисті дуже важлива, бо якщо вона є, це означає, що не потрібно забивати багато голів, щоб вигравати матчі. Як я вже казав кілька тижнів тому, ми ще можемо попрацювати над ефективністю в атаці. Наприкінці матчу в нас виникли певні проблеми, пов’язані з тим, що ми забили лише один гол.

Наразі наша гра неідеальна, але ми можемо розраховувати на всіх гравців. Для мене це хороший знак, тому що він означає, що гравці перебувають у хорошій формі, а також те, що командний дух на високому рівні. У новому році ми маємо продовжувати грати саме в такий футбол з таким менталітетом, – зазначив наставник.

Більше спортивних новин

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини