Головна Новини Спорт футбол Гол Роналду допоміг “Аль-Насру” розгромити суперника: огляд матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

Гол Роналду допоміг “Аль-Насру” розгромити суперника: огляд матчу

У 2023 році Кріштіану Роналду забив 54 голи за клуб та збірну

30 грудня 2023, 22:46
Поділіться публікацією:








Сьогодні в 19 турі Саудівської професійної ліги зустрічалися “Аль Таавон” та “Аль-Наср” за який грає Кріштіану Роналду. Огляд найцікавіших моментів матчу та голів, зокрема Роналду дивіться в матеріалі “Коментарів”.

Гол Роналду допоміг “Аль-Насру” розгромити суперника: огляд матчу

Роналду забив гол. Фото пресслужба Аль-Насра

Огляд матчу


Місця в турнірній таблиці

В турнірній таблиці Саудівської професійної ліги після 19 турів “Аль-Наср” знаходиться на другій позиції та відстає від лідера “Аль-Хіляля” на сім балів. “Аль Таавон” йде четвертим та має 34 очки. 

Гра Роналду

Кріштіану Роналду у свої 38 років йде лідером бомбардирських перегонів чемпіонату Саудівської Аравії. Португалець провів 18 матчів в яких забив 20 голів та віддав 9 результативних передач. 

Більше спортивних новин

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини