Головна Новини Спорт футбол Франція - Швейцарія: прогноз букмекерів на матч Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція - Швейцарія: прогноз букмекерів на матч Євро-2020

Французи є явними фаворитами поєдинку

28 червня 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

Футбольна збірна Франції є фаворитом поєдинку зі Швейцарією в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Матч відбудеться сьогодні, 28 червня, в Бухаресті, пише видання OBOZREVATEL.

Франція - Швейцарія: прогноз букмекерів на матч Євро-2020

Франція - Швейцарія: прогноз букмекерів на матч. Фото з відкритих джерел

Ставки на перемогу французької збірної приймаються за коефіцієнт 1,60, нічия — за 3,80, тоді як тріумф їхніх суперників в основний час можна поставити за 6,00. Що стосується виходу в чвертьфінал, то котирування на Францію становлять 1,28, а на Швейцарію — 3,50.

Франція - Швейцарія: прогноз букмекерів на матч Євро-2020 - фото 2

На старті Чемпіонату чинні чемпіони обіграли "групу смерті", в яку, крім них, потрапили Німеччина, Португалія і Угорщина. Збірна Швейцарії розмістилася на третьому місці в квартеті А, пропустивши вперед Італію та Уельс.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що 29 червня в шотландському Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу, в якому українська збірна зустрінеться зі збірною Швеції. Згідно прогнозів букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку.

Нагадаємо, що вперше в своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, які виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився на підтримку української команди на Євро-2020.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини