Головна Новини Спорт футбол Чому зелені футбольні форми в Італії опиняться "поза законом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому зелені футбольні форми в Італії опиняться "поза законом"

Як мінімум двом командам італійської першості доведеться змінити дизайн своєї форми

16 липня 2021, 12:03 comments1624
Поділіться публікацією:

У регламенті Серії А щодо ігрових форм команд на новий сезон помітили важливий пункт, який стосується сезону-2022/23 — заборона на зелений колір для польових гравців. Про це повідомляє Football Italia.

Чому зелені футбольні форми в Італії опиняться "поза законом"

Зелена форма гравців "Сассуоло" - фото з відкритих джерел

Основна причина такого обмеження — невдоволення трансляторів матчів, які співпрацюють з Серією А. Вони вважають, що футболісти в формі на якій переважає зелений колір зливаються з газоном та псують картинку.

У сезоні-2020/21 в зеленому грало кілька клубів — в основному мова йде про гостьові комплекти. Наприклад, у "Лаціо" друга форма була розфарбована повністю в зелений. Ще в сезоні-2020/21 в зеленій формі грали футболісти з "Кротоне" — правда, колір мав темний відтінок і теж був тільки у резервного комплекту. Також проблеми можуть виникнути із різдвяної формою "Аталанти".

Чому зелені футбольні форми в Італії опиняться ”поза законом” - фото 2
Чому зелені футбольні форми в Італії опиняться ”поза законом” - фото 3
Чому зелені футбольні форми в Італії опиняться ”поза законом” - фото 4
Чому зелені футбольні форми в Італії опиняться ”поза законом” - фото 5

Поки залишається невідомо яка доля чекає ігрові комплекти клубу "Сассуоло", адже основне забарвлення команди складається з зеленого та чорного кольорів.

Нагадаємо, британська поліція почала розслідування, щоб встановити, хто приховувався за гнівними коментарями з критикою чорношкірих футболістів, які не забили три пенальті у фінальній серії Євро-2020. Подробиці скандальної ситуації можете дізнатися з нашого матеріалу.

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини