Головна Новини Спорт футбол Чому "Ювентус" не хоче продовжувати контракт з Роналду
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому "Ювентус" не хоче продовжувати контракт з Роналду

Проте керівництво клубу не збирається продавати титулованого португальця

27 липня 2021, 09:47
Поділіться публікацією:

Нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду, ймовірно, не продовжить контракт з туринським клубом. Про це повідомляє Sky Italy.

Чому "Ювентус" не хоче продовжувати контракт з Роналду

Кріштіану Роналду - фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, Роналду точно залишається в "Юве" цього літа, оскільки немає можливості покинути клуб. Більш того, сам Роналду ніяк не давав Туріну зрозуміти, що хоче піти.

При цьому в туринському клубі не готові запропонувати португальцю новий контракт. Це пов'язано з високою зарплатою Роналду — 31 млн євро в рік. Тому переговорів на даний момент не ведеться і в клубі навіть не думають про цей варіант.

Нагадаємо, що "Ювентус" розгляне кандидатуру француза Антуана Грізманна, якщо з клубу піде Кріштіану Роналду. В "Барселоні" думають, що "Ювентусу" буде цікавий варіант з орендою Грізманна з опцією викупу.

Також за ситуацією навколо Роналду, контракт якого з "Ювентусом" закінчується влітку 2022 року, уважно стежить "ПСЖ". Парижани, розуміючи, що нападник Кіліан Мбаппе може покинути клуб, не відмовляються від варіанту із запрошенням португальця.

Зазначимо, Мбаппе розраховує, що цей сезон стане його останнім роком у Парижі. Він не має наміру вимагати продати його зараз, а хоче дочекатися закінчення терміну дії поточного контракту у 2022 році та покинути команду як вільний агент.

Додамо, що Кіліан Мбаппе уже повідомляв кільком членам столичного клубу, що не має наміру продовжувати свій контракт у тому вигляді, який є зараз. Але президент "ПСЖ" Насер Аль-Хелаїфі виступив із різкою промовою щодо майбутнього нападника свого клубу, який має контракт до червня 2022 року. Подробиці дізнавайтесь із нашого матеріалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини