Головна Новини Спорт футбол В "Ювентусі" підшукали заміну для Роналду: хто може зайняти місце португальця
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Ювентусі" підшукали заміну для Роналду: хто може зайняти місце португальця

Керівництво туринців перестрахувалося на випадок того, якщо Роналду покине клуб

26 липня 2021, 10:44
Поділіться публікацією:

Нападник "Барселони" Антуан Грізманн може змінити клуб цього літа. Про це повідомляє Diario Sport.

В "Ювентусі" підшукали заміну для Роналду: хто може зайняти місце португальця

Кріштіану Роналду - фото з відкритих джерел

Журналісти заявляють, що "Ювентус" розгляне кандидатуру француза, якщо з клубу піде Кріштіану Роналду. В "Барселоні" думають, що "Ювентусу" буде цікавий варіант з орендою Грізманна з опцією викупу.

За ситуацією навколо Роналду, контракт якого з "Ювентусом" закінчується влітку 2022 року, уважно стежить "ПСЖ". Парижани, розуміючи, що нападник Кіліан Мбаппе може покинути клуб, не відмовляються від варіанту із запрошенням португальця.

"Барса" з радістю віддала б Грізманна в оренду цього літа. Це не дозволило б клубу виручити великі кошти, але дало б можливість рік не платити зарплату француза (повідомлялося, що її розмір — близько 35 млн євро на рік).

Очікується, що наступного літа фінансова ситуація в європейських клубах покращиться, і, якщо Грізманн добре виявить себе в оренді, його можна буде більш вигідно продати.

У минулому сезоні 30-річний нападник забив 13 голів і зробив 7 результативних передач у 36 матчах Ла Ліги.

Нагадаємо, Мбаппе розраховує, що цей сезон стане його останнім роком у Парижі. Він не має наміру вимагати продати його зараз, а хоче дочекатися закінчення терміну дії поточного контракту у 2022 році та покинути команду як вільний агент.

Додамо, що Кіліан Мбаппе уже повідомляв кільком членам столичного клубу, що не має наміру продовжувати свій контракт у тому вигляді, який є зараз. Але президент "ПСЖ" Насер Аль-Хелаїфі виступив із різкою промовою щодо майбутнього нападника свого клубу, який має контракт до червня 2022 року. Подробиці дізнавайтесь із нашого матеріалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини