Головна Новини Спорт футбол Чому, на думку Гаррі Кейна, збірна Англії програла фінал Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому, на думку Гаррі Кейна, збірна Англії програла фінал Євро-2020

Капітан збірної Англії неймовірно розчарований результатом своєї команди

12 липня 2021, 13:34
Поділіться публікацією:

Капітан збірної Англії Гарі Кейн вважає, що після швидкого забитого гола у фіналі Євро-2020 команда почала грати занадто оборонно. Про це повідомляє TV 2 Sport.

Чому, на думку Гаррі Кейна, збірна Англії програла фінал Євро-2020

Гаррі Кейн - фото з відкритих джерел

На думку футболіста, це фінальна поразка ще довго турбуватиме англійських гравців, адже вона стала справжньою трагедією не тільки для самої збірної, а й для всієї країни.

"Хлопці не могли дати більшого. Це найгірше почуття у світі — програти після пенальті, але це був відмінний турнір. Треба пишатися і тримати голову високо. Зараз буде боляче. Буде боляче якийсь час", — сказав Кейн.

Також англійський капітан додав, що після швидкого старту проти італійців, де Люк Шоу вивів команду вперед всього через дві хвилини, Англія почала грати занадто оборонно.

"Ми грали проти дійсно хорошої команди. Ми відмінно стартували, але, можливо, після забитого гола сіли занадто низько. Коли ви забиваєте так рано, іноді легко відступити й спробувати витримати тиск. Здавалося, ми тримаємо все під контролем і вони не створили багато моментів. Навіть у додатковий ігровий час ми мали пару хороших шансів забити гол", — говорить капітан.

Зазначимо, що Англія не вигравала великих міжнародних турнірів з 1966 року, коли команда стала чемпіонами світу. А ось перемога Італії стала для команди першим титулом чемпіона Європи з 1968 року.

Нагадаємо, що під час святкування перемоги збірної на Євро-2020 в Італії почалися масові заворушення. Міланським лікарям вдалося врятувати життя 15 поранених людей, троє з яких мали важкі поранення. Їх госпіталізували й констатували травми надзвичайного ступеня тяжкості, які молоді люди отримали від саморобних паперових бомб.  

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини