Головна Новини Спорт футбол Чому Доннарума не зрадів перемозі на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Доннарума не зрадів перемозі на Євро-2020

Голкіпер збірної Італії розповів про свої відчуття після фіналу Євро-2020

13 липня 2021, 10:55 comments3000
Поділіться публікацією:

Воротар-герой Джанлуїджі Доннарума, який своїми сейвами привів збірну Італії до перемоги на "Уемблі", зізнався, що не відразу зрадів виграному матчу. Про це повідомляє Gazzetto dello Sport.

Чому Доннарума не зрадів перемозі на Євро-2020

Джанлуїджі Доннарума - фото з відкритих джерел

Воротар розповів журналістам, що відбивши вирішальний пенальті проти Англії, він не відчув ніяких емоцій, тому що не усвідомив, що виграв.

"Я не відразу зрадів, бо не зрозумів. Я вже був готовий до пенальті Жоржіньйо, тому що думав, що ми можемо програти. Я подивився на рефері, щоб переконатися, що все в порядку. А потім, коли я побачив, що до мене наближаються хлопці, то ще більше не міг нічого зрозуміти ", — таким чином, Джанлуїджі Доннарумма пояснює відсутність радості від того, що він відбив пенальті, який вирішив фінал чемпіонату Європи.

Футболіст заявив, що ситуації одинадцятиметрових завжди були його сильною стороною, а компліменти, які він отримав від товаришів по команді та колишніх зірок італійського футболу його тільки бентежили.

Нагадаємо, що під час святкування перемоги збірної на Євро-2020 в Італії почалися масові заворушення. Міланським лікарям вдалося врятувати життя 15 поранених людей, троє з яких мали важкі поранення. Їх госпіталізували й констатували травми надзвичайного ступеня тяжкості, які молоді люди отримали від саморобних паперових бомб.  

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини