Головна Новини Спорт футбол Чий гол став найкращим на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чий гол став найкращим на Євро-2020

В УЄФА визначилися з голом турніру

14 липня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:








Майстерний гол Патріка Шика з центру футбольного поля у ворота збірної Шотландії був визнаний кращим голом чемпіонату Європи. Про це повідомляє УЄФА.

Чий гол став найкращим на Євро-2020

Патрік Шик - фото з відкритих джерел

Європейська футбольна асоціація оприлюднила 10 заявлених голів, які боролися за титул найкращого забитого м'яча турніру в ході публічного голосування. У список увійшов і гол Андрія Ярмоленка у ворота збірної Нідерландів. Тоді український гравець ненадовго зрівняв рахунок у дуже напруженому матчі, але нашим футболістам так і не вдалося перемогти.

У число заявлених голів також увійшов чудово виконаний удар данця Міккеля Дамсгаарда зі штрафного у півфінальному матчі Євро-2020.

Всі 10 голів були обрані групою футбольних експертів з 16 осіб, які коли-небудь очолювали тренерські відділи організацій.

Найкращим взяттям воріт виявився сенсаційний дальній удар чеха Патрика Шика в матчі першого туру Євро-2020 проти Шотландії. Всього за 24 години за нього проголосувало понад 800 тисяч осіб.


Нагадаємо, що нагороду кращого молодого гравця Чемпіонату Європи з футболу отримав 18-річний півзахисник Іспанії Ода Педрі. Попри свій юний вік, футболіст став не тільки незамінним півзахисником для іспанської збірної, а й прекрасно виявив себе в минулому дебютному футбольному сезоні, де провів 37 матчів, виступаючи за "Барсу". Експерти вже заявляють, що він стане одним із кращих гравців у наступному році.

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини