Головна Новини Спорт футбол Чи перейде Судаков до “Ювентуса” в січні: що думає Аллегрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи перейде Судаков до “Ювентуса” в січні: що думає Аллегрі

Вартість трансферу Судакова може обійтися “Ювентусу”в 35 мільйонів євро

3 січня 2024, 22:16
Поділіться публікацією:








Італійський "Ювентус", який проявляє неабияку зацікавленість до півзахисника "Шахтаря" Георгія Судакова, може оформити трансфер під час січневого трансферного вікна, повідомляє Football Italia, посилаючись на інформацію Tuttosport.

Чи перейде Судаков до “Ювентуса” в січні: що думає Аллегрі

Судаков забиває "Барселоні". Фото пресслужба "Шахтаря"

Потребуючи посилення у центрі поля через дискваліфікації Поля Погба та Ніколо Фаджолі, головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі особисто зацікавлений в Судакові.

Вартість трансферу українського хавбека може обійтися “Ювентусу”в 35 мільйонів євро. Щоб здійснити цей трансфер, "бьянконері" можуть розглянути можливість продажу деяких своїх гравців.

Судаков в цьому сезоні забив 3 голи у 18 матчах за "гірників"


Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Раніше “Коментарі” писали, що колишній півзахисник збірної України Євген Коноплянка офіційно покинув румунський ЧФР “Клуж”. Після того як українець приєднався до команди влітку, він не зміг стати основним гравцем. Сторони розірвали контракт за обопільною згодою, повідомляє пресслужба клубу. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини