Головна Новини Спорт футбол Букмекери оцінили шанси збірної України перемогти на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Букмекери оцінили шанси збірної України перемогти на Євро-2020

Найменші шанси перемогти на чемпіонаті в Австрії

24 червня 2021, 10:19
Поділіться публікацією:

Станом на сьогодні українська футбольна збірна є одним з аутсайдерів Чемпіонату Європи (Євро-2020) серед команд, які вийшли в плей-офф. Підопічні Андрія Шевченка тепер зустрінуться зі шведськими футболістами в 1/8 фіналу, пише видання OBOZREVATEL.

Букмекери оцінили шанси збірної України перемогти на Євро-2020

Букмекери оцінили шанси збірної України перемогти на Євро-2020 - фото з відкритих джерел

Спортивні аналітики вважають, що найменші шанси перемогти на Євро-2020 має Австрія, яка зустрінеться з Італією. Коефіцієнт на її тріумф — 151.00. Трохи більша ймовірність у України і Швейцарії, які в 1/8 битимуться в матчі зі збірними Швеції та Франції відповідно. Котирування на перемогу вищеназваних збірних знаходяться на рівні 101.00.

А ось до трійки головних фаворитів чемпіонату увійшли Франція (5.00), Італія (7.00) і Англія (7.50).

Букмекери оцінили шанси збірної України перемогти на Євро-2020 - фото 2

Нагадаємо, що вперше у своїй історії збірна України змогла вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е підопічні Андрія Шевченка зуміли потрапити в четвірку команд, що виходять з третьої позиції.

Як стало відомо, поєдинок Швеція — Україна відбудеться у вівторок, 29 червня, на стадіоні "Хемпден Парк" в Глазго (Шотландія). Початок зустрічі о 22:00 за київським часом. Переможець пари Швеція — Україна у чвертьфіналі вийде на переможця пари Англія — Німеччина.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писав, що питання про відставку тренера української збірної з футболу Андрія Шевченка після програшу збірної Австрії є неактуальним. Так вважає перший віце-президент УАФ Олег Протасов. Віце-президент УАФ також зазначив, що наша збірна справедливо програла австрійській.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини