Головна Новини Спорт футбол Бізнес володаря "Золотого м'яча" може завалитися в Барселоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Бізнес володаря "Золотого м'яча" може завалитися в Барселоні

Влада міста поставила Мессі перед фактом – знести його готель

3 грудня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Швидше за все Ліонелю Мессі доведеться знести свій готель у Барселоні. Будівля не відповідає стандартам міста, тому місцева влада поставила зіркового аргентинця перед фактом. За повідомленням prsport.net, вартість готелю становить 26 млн. фунтів.

Бізнес володаря "Золотого м'яча" може завалитися в Барселоні

Готель Мессі - фото prsport.net

Готель під назвою "MiM Sitges", у якого цілих 4 зірки, був побудований практично поруч із садибою Ліонеля Мессі, вчасно його перебування в каталонському клубі.

На сьогоднішній день обидві сторони очікують на офіційне рішення суду щодо зносу будівлі. На попередження влади представники Мессі мовчать. При тому, що сам футболіст заявив, що дізнався про це рішення влади від журналістів.

Сам готель має 77 номерів, п'ять з яких напівлюкс та один люкс. Влітку стандартний номер в готелі обійдеться клієнту в 105 фунтів за ніч. Родзинкою відпочинку в цьому будинку є дах, з басейном з якого відкривається розкішний вид на Барселону та Середземне море. Також у готелі є спа-салон із широким спектром послуг.

Варто зазначити, що Мессі спочатку збудував цей будинок за всіма екологічними нормами. — всі будівельні матеріали готелю або були на перероблені, або можуть піддаватися переробці. Більше того, використана вода повторно очищається та використовується в туалетних кімнатах та для поливу зеленого куточка готелю.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що відомий клуб із Турина святкує свій ювілей. Також "Коментарі" повідомляли, скільки грошей у середньому заробляє футболіст в українській ПФЛ та хто став власником "Золотого м'яча".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини