Головна Новини Спорт бокс Сьогодні відбудеться пресконференція бою Усик – Ф’юрі: де та о котрій дивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні відбудеться пресконференція бою Усик – Ф’юрі: де та о котрій дивитися

Бій Усика проти Ф’юрі може відбутися 17 лютого

16 листопада 2023, 13:48
Поділіться публікацією:








Сьогодні, о 20:00, у світі боксу відбудеться історична подія — пресконференція перед великим боєм між чемпіоном WBA, WBO, IBO, та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО), повідомляє Top Rank Boxing.

Сьогодні відбудеться пресконференція бою Усик – Ф’юрі: де та о котрій дивитися

Битва поглядів Усика та Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

Пресконференція відбудеться в Лондоні та розпочнеться о 20:00 за київським часом. Подивитися її можна буде на YouTube каналі Top Rank Boxing. Під час заходу можуть оголосити, що бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 17 лютого.


Битва поглядів Усика та Ф’юрі 

Після бою британця з Френсісом Нганну, непереможний український чемпіон Олександр Усик з рекордом 21-0, 14 КО, піднявся до рингу, щоб провести битву поглядів з Ф’юрі. Під час цього Усик сказав Ф’юрі, що чекає на нього 23 грудня, а той у свою чергу відповів, що може боксувати хоч зараз. Але враховуючи нокдаун та травми на обличчі британця, навряд чи він говорив це серйозно.

Більше спортивних новин

Нагадаємо, що 18 листопада відбудеться бій за пояс чемпіона Bellator у напівсередній вазі між непереможним українцем Ярославом Амосовим та ямайцем Джейсоном Джексоном. Де та коли дивитися цей бій читайте в матеріалі “Коментарів”.

Читайте також, що Френсіс Нганну, колишній чемпіон UFC, провів свій дебютний бій в боксі проти чемпіона у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі. Попри поразку, камерунець видав дуже близький бій та увійшов до топ 10 рейтингу WBC.

“Коментарі” також писали, що ізраїльський вінгер Манор Соломон став об'єктом гучної трансферної суперечки між футбольними клубами "Шахтар" і "Тоттенхем". За інформацією, що надійшла від Fotospor, сторони досягли домовленості, і "шпори" визнали необхідність виплати компенсації українському клубу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини