Головна Новини Спорт футбол "Шахтар" і "Тоттенхем" узгодили компенсацію за трансфер Соломона: скільки отримають гірники
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шахтар" і "Тоттенхем" узгодили компенсацію за трансфер Соломона: скільки отримають гірники

Окрім компенсації “Шахтар” отримає відсоток від майбутнього продажу Соломона

16 листопада 2023, 12:02
Поділіться публікацією:








Ізраїльський вінгер Манор Соломон став об'єктом гучної трансферної суперечки між футбольними клубами "Шахтар" і "Тоттенхем". За інформацією, що надійшла від Fotospor, сторони досягли домовленості, і "шпори" визнали необхідність виплати компенсації українському клубу, передають “Коментарі”.

"Шахтар" і "Тоттенхем" узгодили компенсацію за трансфер Соломона: скільки отримають гірники

Соломон в футболці "Тоттенхема". Фото з відкритих джерел

Після тривалих переговорів, які розпочалися ще влітку, "Тоттенхем" погодився виплатити "Шахтарю" 6,5 млн євро, як компенсацію за трансфер Соломона. Окрім фінансової компенсації, донецький клуб також отримає відсоток від майбутнього продажу ізраїльтянина.


Тим часом аналогічна ситуація склалася з "Галатасараєм", який також використав правила ФІФА, підписавши колишнього гравця "Шахтаря" Тете. Зараз турецький клуб відмовляється виплачувати відшкодування, і якщо суперечка не вирішиться, розмір компенсації буде встановлено ФІФА. Раніше президент "гірників" Сергій Палкін зазначав, що в контракті з Тете передбачено суму за достроковий розрив договору — 150 мільйонів євро.

Більше спортивних новин

Читайте також, що 18 листопада відбудеться бій за пояс чемпіона Bellator у напівсередній вазі між непереможним українцем Ярославом Амосовим та ямайцем Джейсоном Джексоном. Де та коли дивитися цей бій читайте в матеріалі “Коментарів”.

“Коментарі” також писали, що Міністерство молоді та спорту України внесло оновлення до списку більш як 300 спортсменів, які не повернулися з-за кордону після участі в спортивних заходах. Серед них виявилися відомі футболісти збірної України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.fotospor.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини