Головна Новини Спорт бокс Амосов – Джексон: де та коли дивитися бій непереможного українця в Bellator
commentss НОВИНИ Всі новини

Амосов – Джексон: де та коли дивитися бій непереможного українця в Bellator

Непереможний Амосов вдруге захищатиме свій титул чемпіона Bellator

16 листопада 2023, 11:09 comments1005
Поділіться публікацією:








18 листопада відбудеться бій за пояс чемпіона Bellator у напівсередній вазі між непереможним українцем Ярославом Амосовим та ямайцем Джейсоном Джексоном. Де та коли дивитися цей бій читайте в матеріалі “Коментарів”.

Амосов – Джексон: де та коли дивитися бій непереможного українця в Bellator

Амосов та Джексон, битва поглядів. Фото Bellator MMA

Де та коли дивитися бій Амосов – Джексон

Поєдинок Ярослава Амосова та Джейсона Джексона можна буде подивитися на платформі Showtime. Сам бій відбудеться зранку в суботу 18 листопада приблизно о сьомій ранку за київським часом.   

Перед боєм 

Ярослав Амосов дебютував в Bellator у 2018 році з перемоги рішенням суддів над Герольдом Харрісом. Після цього в період з 2019 по 2021 рік здобув п’ять перемог поспіль, що вивело його на титульний поєдинок з бразильцем Дагласом Лімою. 12 червня 2021 року цей бій відбувся на Bellator 260. Амосов впевнено забрав перемогу одноголосним рішенням суддів та став чемпіоном Bellator MMA у напівсередній вазі. Перший захист титулу уродженець Ірпеня мав проводити в травні 2022 року, проте через початок повномасштабного вторгнення РФ в Україну, вступив до тероборони. В підсумку свій перший захист та останній на сьогодні бій Амосов провів 26 лютого 2023 року проти Логана Сторлі. “Динамо” (прізвисько Амосова), всі п’ять раундів нещадно бив опонента, який дивом протримався всі 5 раундів. В підсумку українець переміг розгромним рішенням суддів. Таким чином Амосов є непереможним бійцем з рекордом в MMA 27-0 у свої 30 років.


Джейсон Джексон також почав свій шлях в Bellator у 2018 році. В період з 2018 по сьогодні провів там вісім поєдинків з яких переміг у семи. Єдина поразка сталася у 2019 році від Еда Рута. В останньому бою переміг за очками колишнього чемпіона Дагласа Ліму. У свої 33 роки Джексон має рекорд в MMA 15-4.       

Читайте також, що Френсіс Нганну, колишній чемпіон UFC, провів свій дебютний бій в боксі проти чемпіона у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі. Попри поразку, камерунець видав дуже близький бій та увійшов до топ 10 рейтингу WBC.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

александр

18 листопада 2023, 16:28

Уже амосову рыло набили!


Новини