Головна Новини Спорт футбол Френсіс Нганну увійшов до топ 10 рейтингу WBC у суперважкій вазі
commentss НОВИНИ Всі новини

Френсіс Нганну увійшов до топ 10 рейтингу WBC у суперважкій вазі

Нганну відправив Ф’юрі у нокдаун у третьому раунді

15 листопада 2023, 15:58
Поділіться публікацією:

Френсіс Нганну, колишній чемпіон UFC, провів свій дебютний бій в боксі проти чемпіона у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі. Попри поразку, камерунець видав дуже близький бій та увійшов до топ 10 рейтингу WBC, повідомляє організація у себе в соцмережі X, передають “Коментарі”. 

Френсіс Нганну увійшов до топ 10 рейтингу WBC у суперважкій вазі

Нганну перед боєм з Ф'юрі. Фото з відкритих джерел

Френсіс Нганну провів видатну роботу проти чемпіона WBC у важкій вазі, і Рада керівників WBC погодилася поставити його під № 10 у рейтингу суперважкої ваги, – йдеться в повідомленні.

Френсіс Нганну увійшов до топ 10 рейтингу WBC у суперважкій вазі - фото 2

Бій Ф’юрі – Нганну

Перші два раунди Ф’юрі спокійно розстрілював камерунця джебом на дистанції та помітно переважав у швидкості. Проте в третьому раунді в одному з розмінів Нганну викинув потужний лівий боковий, після якого “Циганський король” опинився в нокдауні. Весь третій та четвертий раунд саме Френсіс володів ініціативою в бою. Проте Ф’юрі відновившись знову почав використовувати свою швидкість та роботу ніг та забрав 5 та 6 раунди. В сьомому камерунський “Хижак” знову перехопив ініціативу, раунд залишився за ним. Три останні раунди пройшли більш спокійно, здебільшого с перевагою Тайсона в чистих попаданнях.  

Бій пройшов всі десять раундів. В підсумку Тайсон Ф’юрі переміг роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф’юрі та 95-94 Ф’юрі). Попри те, що багато хто не давав шансів Френсісу Нганну, він зумів відправити непереможного британця в нокдаун та виграти бій на записці одного з суддів. 

Читайте також, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Українцям звичайно цікаво скільки заробляють їхні співгромадяни, які виступають за кордоном. Десятку найбільших контрактів українських футболістів дивіться в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини