Головна Новини Спорт зимові види спорту Збірна України з біатлону провалила спринтерські перегони серед чоловіків на Кубку світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України з біатлону провалила спринтерські перегони серед чоловіків на Кубку світу

"Синьо-жовті" виступили в експериментальному складі

17 грудня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 17 грудня, у французькому місті Ансі у рамках четвертого етапу Кубка світу з біатлону відбувся чоловічий спринт.

Збірна України з біатлону провалила спринтерські перегони серед чоловіків на Кубку світу

Біатлоністи - фото з Getty Images

За повідомленням sportnews, переможцем гонки став найкращий спортсмен останніх часів Йоганс Б'є. Норвезький біатлоніст був максимально точний (цілком закрив всі мішені), а також показав хорошу швидкість. В результаті цих показників він виграв перше місце, випередивши російського спортсмена Едуарда Латіпова на сім секунд.

Бронзову медаль отримав ще один норвежець Філіп Андерсен, котрий до цього успішно виступав на Кубку світу IBU. Крім того, для нього це стала першою медалью на змаганнях такого рангу.

Варто зазначити, що всі призери були точні у стрільбі.

Щодо збірної України, то двом біатлоністам Тарасу Лесюку та Артему Тищенку не вдалося набрати балів. Незважаючи на точність у стрілюї, вони продемонстрували невелику швидкість. В результаті їм дісталося 46 та 55 місця відповідно. Ще один українець Руслан Ткаленко, з трьома промахами навіть не влучив у сотню найкращих спортсменів.

Результати гонки:

1. Йоханнес Тінгнес Бе (0 0) 23:30,3

2. Едуард Латипов (0 0) 7,2

3. Філіп Андерсен (0 0) 18,2

46. Тарас Лесюк (0 0) 1:58,2

55. Артем Тищенко (0 0) 2:11,1

108. Руслан Ткаленко (1 2) 4:12,1

Не слід забувати про те, що збірна України виступає без своїх лідерів, в експериментальному складі. Наприклад, Дмитро Підручний та Артем Пріма вирушили на збори до Італії. До них приєдналися Богдан Цимбал та Антон Дудченко.

Раніше новинний портал "Коментарі" повідомляв про те, що визначилися найкращі біатлоністи Кубка світу: гонка у Гохфільцені стала третім етапом. Крім того, Збірна України планує виступити експериментальним складом на Кубку світу з біатлону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини