Головна Новини Спорт зимові види спорту Визначилися найкращі біатлоністи Кубка світу: гонка у Гохфільцені стала третім етапом
commentss НОВИНИ Всі новини

Визначилися найкращі біатлоністи Кубка світу: гонка у Гохфільцені стала третім етапом

На жаль, "синьо-жовті" не змогли порадувати своїх уболівальників

13 грудня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

З 10 по 12 грудня в Гохфільцені тривав третій етап Кубка світу з біатлону. Спортсмени визначали найкращих у спринтах, переслідуваннях та естафетах.

Визначилися найкращі біатлоністи Кубка світу: гонка у Гохфільцені стала третім етапом

Біатлоністки - фото з відкритих джерел

Виступ українців

Як передає suspilne.media, цей етап став також останнім у календарному році для основи чоловічої збірної України — команда пропускатиме останній етап в Ансі, відправиться на збір до Італії.

Нажаль, за ці стартові три етапи "синьо-жовті" так і не потрапили у фінішні ТОП-10 в особистих гонках. Кращі результати – це попадання в двадцятку найсильніших. На останньому етапі це вдалося зробити Примі, Підручному, Джимі та Білосюку.

Стосовно українок, то в естафеті вони значно покращили свій результат, фінішувавши п’ятими.   

У самому заліку – чоловіки знизили свої показники і опинилися на сьомому місці, а жінки навпаки – піднялися на восьму сходинку.

Результати лідерів

Якщо казати за гонку переслідувань, то у чоловіків перше місце виборов Кантен Фійон Майє, який вирвав перемогу у Йоганнеса Кюна завдяки кращій стрільбі на останньому вогняному рубежі. Третє місце дісталося Себастьяну Самуельссону.

У жінок, доля "золота" визначилася на останніх метрах дистанції. Марте Олсбю Ройзеланн змогла наздогнати Ганну Солу та здобула перше місце. Не дивлячись на те, що володарка "срібла" мала перевагу більше, ніж в одну хвилину. 

ТОП-5 заліку

Серед чоловіків:

1. Самуельссон (Швеція) — 250 очок, 2. Жаклен (Франція) — 243 очки, 5. Крістіансен (Норвегія) — 225 очок, 4. Фійон Майє (Франція) — 212 очок, 5. Т. Бьо (Норвегія) — 210 очок

Серед жінок: 

1. Олсбю Ройзеланн (Норвегія) — 276 очок, 2. Сола (Білорусь) — 238 очок, 3. Алімбекова (Білорусь) — 237 очок, 4. Е. Еберг (Швеція) — 219 очок, 5. Гаузер (Австрія) — 210 очок

Раніше портал новин "Коментарі" повідомляв про те, що стало відомо ім'я нового чемпіона "Формули-1" 2021 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини