Головна Новини Спорт зимові види спорту Незабаром в Україні стартує перший чемпіонат хокейної Суперліги
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабаром в Україні стартує перший чемпіонат хокейної Суперліги

Вже сім команд підтвердило свою участь

25 листопада 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

Чемпіонат української хокейної Суперліги стартує у першій декаді грудня. За повідомленням XSPORT, турнір попередньо розпочнеться 7 чи 8 числа.

Незабаром в Україні стартує перший чемпіонат хокейної Суперліги

Українська хокейна Суперліга - фото: xsport.ua

Нині ведуться активні роботи із запуску нової ліги. Формується календар поєдинків та готуються регламенти чемпіонату. З огляду на остаточний склад учасників Суперліги, кожна команда зіграє не більше 30 матчів, а також проведуть серію плей-офф для визначення переможця.

Засновниками чемпіонату виступили 6 клубів: ХК "Маріуполь", ХК "Краматорськ", ХК "Донбас" (Донецьк), ХК "Білий Барс" (Біла Церква), МХК "Динамо" (Харків), ХК "Молода Гвардія". (Дружківка). До них приєднається і київський СК "Сокіл", який 24 листопада також оголосив бажання взяти участь у лізі.

Нещодавно, 16 листопада, шість українських клубів ухвалили рішення про створення хокейної Суперліги. Причиною такої дії став конфлікт між Федерацією хокею України та Української хокейної ліги.

Участь ще однієї титулованої команди ХК "Кременчук", а також ХК "Дніпро" та ХК "Рулав Одд" залишається під питанням.

Варто нагадати, що до цього, протягом більш як п'яти років в Україні проводився оновлений чемпіонат УХЛ-Парі-матч, у якому переможцями ставали дві команди – чотири рази золоті медалі вигравав донецький ХК "Донбас" і один раз успіх святкували хокеїсти ХК "Кременчук".

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав про те, скільки обійшлося весілля Еліни Світоліної з Гаелем Монфісом. Також "Коментарі" повідомляли, скільки грошей у середньому заробляє футболіст в українській ПФЛ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини