Головна Новини Спорт інші види спорту Перша ракетка України розповіла про вартість свого весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша ракетка України розповіла про вартість свого весілля

Світоліна поділилася своєю таємницею одруження на Монфісі

23 листопада 2021, 21:20
Поділіться публікацією:








Весілля української тенісистки Еліни Свєтоліної з французом Гаелем Монфісом коштувало 25 тис. євро. Про це розповіла сама спортсменка у програмі "Світське життя", передає сайт champion.com.

Перша ракетка України розповіла про вартість свого весілля

Еліна Світоліна та Гаелем Монфіс. фото: btu.org.ua/

"Оскільки ми з Гаелем досить відомі люди, нам готель Four Seasons у Женеві, де ми відзначали всю урочистість, зробив дуже гарні умови, за дуже приємну ціну. Усі разом нам обійшлося близько 25 тис. євро", – розповіла Світоліна.


До речі, нещодавно українська тенісистка зізналася, що зі своїм чоловіком Гаелем Монфісом має шлюбний контракт. За її словами, коли заробляєш великі гроші, то потрібен такий договір, особливо якщо кожна сторона має свої великі проекти і великі витрати.

За нещодавно опублікованим рейтингом WTA підсумками сезону 2021, перша ракетка України Еліна Світоліна завершила сезон у другій десятці (14 місце). Це найгірший результат спортсменки за останні 6 років. У 2015 році вона завершила сезон на 19 позиції.

Цього року найсильніша тенісистка України стала чемпіонкою турніру WTA 250 у Чикаго, виборола бронзу на Олімпійських іграх у Токіо, а також зіграла у чвертьфіналі на US Open.

Загалом Світоліна у 2021 році виграла 41 матч при 20 поразках. Також Еліна додала до свого резюме дві перемоги над тенісистками з топ-10, двічі обігравши Петру Квітову на турнірах у Майамі та Штутгарті.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав про те, хто дістався до 1/8 фіналу Кубка EHF львівській "Галичанці". Також, "Коментарі" повідомляли про сенсацію збірної України з шахів на чемпіонаті Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини