Головна Новини Спорт спорт і держава Захарова істерично реагує на рішення щодо Росії: у світу залишився останній шанс
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова істерично реагує на рішення щодо Росії: у світу залишився останній шанс

Представницю міністерства закордонних справ РФ не влаштовують правила допуску російських спортсменів до олімпійських змагань.

12 вересня 2023, 10:50 comments11554
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС РФ Марія Захарова розкритикувала можливі умови допуску російських спортсменів до олімпіади. Зокрема дипломатка відреагувала на критерії у водних видах спорту, де від Росії готові допускати лише одного спортсмена в дисципліні з яким підписуватимуть антивоєнні декларації.

Захарова істерично реагує на рішення щодо Росії: у світу залишився останній шанс

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Захарова повторює кремлівські наративи пропаганди та звинувачує Захід, який за її словами нібито політизує спорт, однак ніяк не коментує, що саме Росія розпочала повномасштабну війну в Україні.

"Це просто ганьба для всіх, хто прикривається словами про світовий спорт, про свою причетність, приналежність до ідей олімпізму", — скаржиться Захарова.

Російська дипломатка вважає, що таким чином Захід здійснює сегрегацію за національною ознакою та називає такі дії у спорті расизмом проти російських громадян.

"Це ніщо інше як расизм. У світу залишився останній шанс на порятунок світового спорту від руйнівної логіки колективного Заходу та центрів НАТО", — заявила Захарова на телеканалі "Матч ТВ".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандал з російською тенісисткою, яка виступала на турнірі в Сполучених Штатах та підтримує режим Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про російське спортивне видання, яке обурене поведінкою української тенісистки. Після перемоги українська тенісистка Даяна Ястремська не потисла руку канадській суперниці. Росіяни вважають такі дії порушенням фейр-плей не лише стосовно російських спортсменів, а взагалі до всіх атлетів, які змагають проти українських спортсменів та спортсменок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини