Головна Новини Спорт спорт і держава Скандал з російською тенісисткою, яка виступає на турнірі в США та підтримує режим Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з російською тенісисткою, яка виступає на турнірі в США та підтримує режим Путіна

Попри заяви WTA, що російські спортсмени не причетні до війни в Україні, у самій де Росії вони стали пропагандистським інструментом політики Путіна.

30 серпня 2023, 15:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Скандал з російською тенісисткою, яка виступає на турнірі в США та підтримує режим Путіна

Російська тенісистка Вероніка Кудерметова. Фото з відкритих джерел

Організатори тенісних турнірів, зокрема WTA намагаються уникнути критику та допускають гравців з Білорусі та Росії. У своїх заявах WTA вказує, що спортсмени не винні в агресивних діях РФ, а війну розпочав Путін. Однак українці вкотре викривають прихильників режиму Путіна.

Черговий скандал розгорівся навколо російської тенісистки Вероніки Кудерметової, яка почала свої виступи на турнірі US Open. Росіянка відвідала спортивну школу, яка закликає йти в армію та воювати проти України.

Інформаційний портал Ukrainian Tennis BTU перед виступом Вероніки Кудерметової опублікував фото спортивної академії, яка прямо підтримує дії Путіна. На зображені присутні російські прапори з характерною літерою "Z", що стала символом війни в Україні та агітаційним знаком у РФ.

"Вероніка Кудерметова також вважає, що цілком нормально проводити свій час перед US Open у тенісній академії, яка регулярно закликає людей приєднуватися до російських збройних сил. Можливо, Z-прапори та провоєнні аватари цієї тенісної академії теж "нейтральні"", — йдеться в дописі Ukrainian Tennis BTU.

Скандал з російською тенісисткою, яка виступає на турнірі в США та підтримує режим Путіна - фото 2

Таким чином спортсмени з Росії є пропагандистським інструментом політики російського диктатора Володимира Путіна. Росіянка недовго була присутня на турнірі, адже в першому раунді програла американській тенісистці Бернарді Пера у двох сетах 7:5, 6:4. 

Раніше портал "Коментарі"  повідомляв, що українська тенісистка не потисла руку канадській суперниці. Дії української спортсменки у російських ЗМІ викликали шквал обурення.

Також "Коментарі" писали про білоруську тенісистку, яка розповіла про свою помилку: я була надзвичайно дурна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини