Головна Новини Спорт спорт і держава Відомий стрибун підтримує Росію у війні з Україною. Що він сказав
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий стрибун підтримує Росію у війні з Україною. Що він сказав

Фінський стрибун з трампліна, який кілька років тому завершив кар'єру сказав, що йому допоміг російський хокеїст Овечкін визначитись, кого підтримати у війні.

15 лютого 2023, 18:24 comments1411
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній професійний стрибун з трампліна Гаррі Оллі визначився, кого підтримує у війні. Фінський спортсмен обрав Російську Федерацію доволі дивним чином. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram Гаррі Оллі.

Відомий стрибун підтримує Росію у війні з Україною. Що він сказав

Фінський спортсмен Харрі Оллі. Фото з відкритих джерел

Фінський спортсмен Гаррі Оллі не є одним з кращих спортсменів світу, проте мав великі шанси на це. Стрибун з трампліна завоював срібну медаль на Чемпіонаті світу в Саппоро, а також має бронзову та срібну нагороду за участь у командних стрибках на лижах. У 2009 році в загальній класифікації Гаррі Оллі посів четверте місце.

Експерти зазначали, що в Оллі є талант і фін мав шанси здобути вищі нагороди, проте впродовж кар’єри мав проблеми з алкоголем. Тепер, коли Гаррі Оллі втрапив у черговий скандал, фінський спортсмен підтримав Росію у війні з Україною. Про це він повідомив на сторінці в Instagram.

"Щоб остаточно прийняти рішення підтримати одну зі сторін конфлікту в Україні, я вирішив перевірити всю ситуацію за допомогою зірки з зимових видів спорту. Овечкін відмінний хокеїст і підтримує Путіна. Тоді я теж вболіваю за Росію", – написав Оллі.

Зазначимо, що Олександр Овечкін російський спортсмен, який багато років виступає за хокейний клуб НХЛ "Вашингтон Кепіталс".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий шахіст змінив свою думку про росіян. Магнус Карлсен вважає, що російських спортсменів не слід допускати до міжнародних змагань.

Також "Коментарі" писали про мера Парижа, яка хоче відсторонити росіян від Олімпійських ігор 2024 року, що пройдуть у Франції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини