Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Мер Парижа хоче відсторонити росіян від Олімпіади-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Парижа хоче відсторонити росіян від Олімпіади-2024

Мер Парижа заявила, що не хоче, щоб російська делегація брала участь у Іграх 2024 року в Парижі наступного року.

8 лютого 2023, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський минулого місяця звернувся до Міжнародного олімпійського комітету з проханням заборонити участь російських спортсменів на Олімпійських іграх 2024 року, що пройдуть в Парижі. Проте, МОК, досі не визначився зі своїм рішенням і намагається допустити росіян до виступів під нейтральними прапорами. Мер Парижа Анн Ідальго ствердно відповіла, що не хоче бачити Росіян у своєму місті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання France Info.

Мер Парижа хоче відсторонити росіян від Олімпіади-2024

Мер Парижа Анн Ідальго. Фото з відкритих джерел

Останні кілька місяців МОК працює над ідеєю повернення білоруських та російських спортсменів до участі в міжнародних змаганнях. Такі дії олімпійського комітету викликають критику як з боку України, так і її партнерів. Мер міста Париж Анн Ідальго заявила, що не слід допускати російських спортсменів до змагань.

"Поки триває ця війна, ця агресія Росії проти України, неможливо проводити паради, ніби нічого не сталося, щоб делегація приїхала до Парижа, поки тривають бомбардування по Україні", — говорить французький політик.

Минулого місяця Ідальго пропонувала дозволити росіянам виступати під нейтральним прапором, проте цього разу мер Париж змінила свою думку.

"Насправді нейтрального прапора не існує. Я не за такий варіант. Я вважаю це абсолютно непристойним", — заявила Ідальго.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіянка розкритикувала норвезьких біатлоністів та назвала їх "тарганами", за те, що вони хочуть не допустити Росію до участі в міжнародних змаганнях.

Також "Коментарі" писали про легенду рок-музику, яку Росія залучає для поширення своєї пропаганди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини