Головна Новини Спорт спорт і держава У Росії з'явився новий ворог. Росіянка говорить, що вони завжди були проти нас
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії з'явився новий ворог. Росіянка говорить, що вони завжди були проти нас

У Росії розкритикували норвезьких біатлоністок. Все через те, що білорусів і росіян досі не хочуть пускати на міжнародні змагання.

7 лютого 2023, 17:30 comments17454
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, спортсмени з країни-агресора були виключені з багатьох видів спорту. Норвезькі спортсмени також вважають, що для росіян не має бути місця в біатлоні. Біатлоністка з РФ стверджує, що норвежці завжди були проти росіян і називає колег "неприємними тарганами". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії з'явився новий ворог. Росіянка говорить, що вони завжди були проти нас

Колишня російська біатлоністка Анфіса Резцова. Фото з відкритих джерел

Поки Міжнародний олімпійський комітет вирішує, чи будуть брати участь російські та білоруські спортсмени в майбутній олімпіаді, деякі іноземні відкрито виступають проти росіян. Серед найбільших критиків російських спортсменів виявились біатлоністи з Норвегії: брати Бо, Стурла Легрейд, Інгрід Тандреволл та інші.

"Чесно кажучи, норвежці завжди були проти нас. Це стосується братів Бо та інших. Тому й не дивно. Ми є їхніми найбільшими конкурентами і завжди будемо сильнішими за них", — сказала російська біатлоністка Анфіса Резцова та додала, що "норвежці скрізь лізуть і лізуть, як неприємні таргани".

Інший російський біатлоніст Антон Шипулін наголошує, що спорт і політика не має нічого спільного. Проте тренер Норвегії Пер-Арне Ботнан іншої думки.

"Ці спортсмени в країні і представляють націю, де політика і спорт йдуть рука об руку. Поки Росія перебуває у стані війни з іншою країною, це несумісно з її участю у спортивних змаганнях", — сказав норвезький наставник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський говорить про бойкот Олімпійських ігор та закликає до марафону чесності.

Також "Коментарі" писали про скандальні слова сербів в Австралії, після інциденту з батьком відомого тенісиста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини