Головна Новини Спорт спорт і держава Тиск на УЄФА. Британці хочуть, аби ще одну країну вигнали з Євро-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Тиск на УЄФА. Британці хочуть, аби ще одну країну вигнали з Євро-2024

Британський політик наполягає, що збірній Білорусі необхідно заборонити виступати в кваліфікації до Чемпіонату Європи з футболу.

15 лютого 2023, 19:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кваліфікація Євро-2024 стартує в березні, але Білорусь все ще є серед збірних, які братимуть участь у цьому змаганні. Було багато закликів, щоб виключити країну, проте УЄФА відмовився прийняти таке рішення. Тепер Лейбористська партія Великобританії закликає до виключення союзника Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

Тиск на УЄФА. Британці хочуть, аби ще одну країну вигнали з Євро-2024

Збірна Білорусі з футболу. Фото з відкритих джерел

Президента УЄФА Олександра Чеферіна закликають усунути Білорусь від кваліфікації Чемпіонату Європи. Джордж Фоулкс з Лейбористської партії Великобританії написав лист Чеферіну, аби футбольна організація переглянула рішення та заборонила виступати Білорусі на міжнародній арені через союз і лояльність до дій Путіна.

"Білорусь послужила базою для початкового вторгнення Росії в північну Україну в лютому минулого року", — пише Джордж Фоулкс.

Фоулкс написав листа до Президента УЄФА на тлі скандалу з МОК, який планує допустити російських спортсменів до участі в Олімпійських іграх у Парижі. Британський чиновник, який є членом комітету Ради Європи закликає поширити на Білорусь такі ж санкції, які вже застосованні до Російської Федерації.

"Я вважаю, що міжнародна спільнота має бути єдиним у цих питаннях, і тому сподіваюся, що УЄФА перегляне свою позицію", — підсумував Джордж Фоулкс свій лист президенту УЄФА Олександру Чеферіну.

Наразі збірна Білорусі може брати участь у футбольних змаганнях, проте матчі мають проходити не на її території та без глядачів. Білорусь опинилася в групі І на Євро 2024 разом з такими збірними: Швейцарія, Ізраїль, Румунія, Косово та Андорра.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий стрибун підтримує Росію у війні з Україною. Що він сказав?

Також "Коментарі" писали про те, що катарський емір хоче придбати відомий англійський клуб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

15 лютого 2023, 22:17

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини