Головна Новини Спорт спорт і держава Тезка Володимира Зеленського отримуватиме стипедію президента України: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Тезка Володимира Зеленського отримуватиме стипедію президента України: що відомо

Волейболісту Зеленському призначили державну стипендію

26 січня 2022, 13:55
Поділіться публікацією:

В глави держави є тезка — теж Володимир Зеленський, але Григорович. Цей чоловік займається не політикою, а професійним спортом. Володимир в 2021 році здобув срібну медаль на чемпіонаті світу з волейболу.

Тезка Володимира Зеленського отримуватиме стипедію президента України: що відомо

В Україні спортсменам назначили стипендії, фото з відкритих джерел

Як переможцю міжнародних змагань йому призначено стипендію президента України в розмірі 9 тисяч гривень. Про це відомо з документу "Про призначення стипендій президента для видатних спортсменів з дефлімпійських та паралімпійських видів спорту та їх тренерів".

Також відомо, що Володимир став дефлімпійським чемпіоном в 2013 році, а в 2009, 2017 роках посідав почесне друге місце в заліковому переліку. В 2021 році Зеленського Володимира визнали кращим блокуючим чемпіонату Європи з волейболу.

Чоловіча команда волейболістів показала гарний результат на IV чемпіонаті світу з волейболу. Змагання проходили з 23 вересня по 2 жовтня в італійському місті Кьянчано-Терме. Пройшовши до фіналу, українці поступилися команді з Росії. Тому призові місця були розподілені наступним чином: дефлімпійська збірна команда з волейболу Росії -1 місце, дефлімпійська чоловіча збірна команда України -2 місце, дефлімпійська збірна команда Італії -3 місце.

Тезка Володимира Зеленського отримуватиме стипедію президента України: що відомо - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", в українській Суперлізі відбулася битва двох лідерів: СК "Сокіл" — "Донбас". Матч розпочався з яскравого лазерного шоу, а символічне вкидання на третій принциповій зустрічі команд двох братів Микульчик зробив відомий український боксер Денис Берінчик.

Також ми писали, що відомо який буде склад збірної України по біатлону на чемпіонат Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини