Головна Новини Спорт зимові види спорту В українській Суперлізі відбулася битва двох лідерів: СК "Сокіл" - "Донбас"
commentss НОВИНИ Всі новини

В українській Суперлізі відбулася битва двох лідерів: СК "Сокіл" - "Донбас"

Голкіпер донецької команди оформив шатаут

25 січня 2022, 22:45
Поділіться публікацією:

У вівторок, 25 січня, у рамках 13 туру хокейної Суперліги Паріматч СК "Сокіл" прийняв "Донбас".

В українській Суперлізі відбулася битва двох лідерів: СК "Сокіл" - "Донбас"

СК "Сокіл" - "Донбас" - фото із uhl.com

Матч розпочався з яскравого лазерного шоу, а символічне вкидання на третій принциповій зустрічі команд двох братів Микульчик зробив відомий український боксер Денис Берінчик.

"Донбас" розпочав гру активніше і з перших хвилин створював моменти біля воріт "Сокола", але кияни не поступалися та пресингували володіння Андрія Макарова. Однак першим рахунок вдалося відкрити гостям – Філіп Пангелов-Юлдашев направив шайбу у ворота Артура Оганджаняна.

У другому відрізку гості намагалися збільшити перевагу, не зменшуючи обертів, але господарі не відставали та намагалися зрівняти рахунок. Цей період був не менш емоційним, на двох команд заробили 18 хвилин штрафу. На перерву суперники пішли, не змінивши рахунок на табло.

У завершальній двадцятихвилинці команди трохи зменшили темп, але продовжували пресинг до кінця періоду. Суперникам не вдалося змінити рахунок на табло. Матч завершився з рахунком 1:0 на користь донецької команди, яка втретє у сезоні обіграла клуб із Києва.

Слід зазначити, що особливістю поєдинку став той факт, що вперше в історії хокейна зустріч була показана на найбільшому медіа-екрані Європи – ТРЦ Gulliver.

СК "Сокіл" – "Донбас" 0:1 (0:1; 0:0; 0:0)

Шайби: 0:1 Пангелов-Юлдашев (Пересунько, Спруктс), 13:20

СК "Сокіл": Оганджанян (Яковлєв); Дорофєєв (А) – Халіков, Міцкевич – Шуленін, Аміров – Моксунен, Петрухно (К) – Фроленко; Костіцин (А) – Іванов – Шахворостов, Мельников – Біляков – Марченков, Манукян – Олійник – Панков, Собченко – Хірса – Швецов.

Донбас: Макаров (Петров); Пангелов-Юлдашев (А) – Соколовський, Кобелєв – Жульдиков, Андрійко – Галигін; Сигаров – Захаров (К) – Шишлянников, Медведєв – Туркін (А) – Калейниковас, Морозов – Спруктс – Пересунько, Садовіков – Кривошапкін – Даниленко.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що булітна серія вирішила перебіг зустрічі "Краматорськ" — "Маріуполь".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини