Головна Новини Спорт інші види спорту Білоруська тенісистка розповіла про свою помилку: я була надзвичайно дурна
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруська тенісистка розповіла про свою помилку: я була надзвичайно дурна

Друга ракетка світу білоруска Аріна Соболенко пояснила свою помилку.

23 серпня 2023, 13:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Хоча з моменту завершення Відкритого чемпіонату Франції Roland Garros минуло понад два місяці, Аріна Соболенко лише зараз розкрила причину своєї поразки. У півфіналі білоруска поступилася Кароліні Муховії через дивну ситуацію. Як говорить Соболенко, вона була "дуже непрофесійною, надзвичайно дурною".

Білоруська тенісистка розповіла про свою помилку: я була надзвичайно дурна

Білоруська тенісистка Аріна Соболенко. Фото з відкритих джерел

Аріна Соболенко програла Кароліні Муховій у півфіналі WTA у Цинциннаті. Під час інтерв’ю після матчу білоруська тенісистка пригадала ще одну поразку від чеської тенісистки, яка відбулась два місяці тому під час турніру у Франції.

"Я була дуже непрофесійною, надзвичайно дурною. Це все про мене. Я була майже впевнена, що в моїй сумці є зайва ракетка", — розповіла Соболенко про ситуацію на корті.

Тенісистка попросила іншу ракетку, але за словами білоруської тенісистки вона отримала ракетку без необхідного натягу, тому вела себе дивно на корті.

"У них було — як би сказати – менший натяг і більший натяг. Я просила з більшим натягом. Я маю на увазі, що всі були шоковані тим, що я просто божеволію на корті. Вони просто передали мені не ту ракетку", — пояснила Соболенко.

Тепер Соболенко розповіла говорить, що така ситуація не повториться і вона буде мати багато тенісних ракеток перед матчем.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що друга ракетка світу білоруска Аріна Соболенко дивно відреагувала на питання про війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що російська тенісистка Дар'я Касаткіна підтримала українок після перемоги над першою ракеткою України Ангеліною Калініною на турнірі WTA в Істборні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини