Головна Новини Спорт спорт і держава Повернення глядачів на трибуни в Україні: чому це важливо для спорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернення глядачів на трибуни в Україні: чому це важливо для спорту

Глядачів допустять на трибуни лише після того, як буде розроблений алгоритм, який гарантує доступність та максимальну безпеку

2 грудня 2023, 14:34
Поділіться публікацією:

На засіданні Кабінету Міністрів України, що відбулося 1 грудня, прийняте рішення щодо допуску глядачів на спортивні заходи. Мінмолодьспорту, МВС та іншим органам було доручено розробити порядок, який зробить безпечним для громадян відвідування трибун.

Повернення глядачів на трибуни в Україні: чому це важливо для спорту

Вболівальники збірної України. Фото з відкритих джерел

Мінмолодьспорту, спільно з МВС, безпековими службами та обласними військовими адміністраціями, розробляє алгоритм, який гарантує доступність та максимальну безпеку для глядачів на стадіонах. Після узгодження всіх аспектів впровадження нового порядку, буде оголошено дату, коли уболівальники зможуть знову відвідувати трибуни та підтримувати свої улюблені команди.

Голова Мінмолодьспорту Матвій Бідний наголосив, що допуск глядачів на трибуни сприятиме розвитку спортивної галузі, поліпшить фінансовий стан спортивних організацій і наповнить уболівальників емоціями, недосяжними через телетрансляцію.

Повернення уболівальників допоможе стадіонам та клубам знову бути фінансово спроможними, та й жодна телетрансляція повністю не замінює емоції стадіону. Але першочергове питання для нас — безпека глядачів та спортсменів, — зазначив посадовець.

Повернення глядачів на трибуни в Україні: чому це важливо для спорту - фото 2

Більше спортивних новин

Читайте також, що вчора відбувся матч між двома лідерами Саудівської професійної ліги “Аль-Хілялем” та “Аль Насром”. Огляд найцікавіших моментів матчів та голів дивіться в матеріалі “Коментарів”.

Нагадаємо, що трансферна сага з переходу Кіліана Мбаппе в мадридський “Реал” триває вже не перший рік. Проте, у 2024 році вона має завершитись, тому що як повідомляє портал Relevo, “королівський клуб” зробить останню спробу підписати зіркового француза.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини