Головна Новини Спорт футбол “Аль-Наср” з Роналду поступився команді Неймара: відео голів
commentss НОВИНИ Всі новини

“Аль-Наср” з Роналду поступився команді Неймара: відео голів

Команда Роналду тепер відстає на сім очок від першого місця

2 грудня 2023, 13:29
Поділіться публікацією:








Вчора відбувся матч між двома лідерами Саудівської професійної ліги “Аль-Хілялем” та “Аль Насром”. Огляд найцікавіших моментів матчів та голів дивіться в матеріалі “Коментарів”.

“Аль-Наср” з Роналду поступився команді Неймара: відео голів

Роналду під час матчу. Фото з відкритих джерел

Важливий матч з огляду на боротьбу за чемпіонство відбувся в Саудівській Аравії. Лідер чемпіонату “Аль-Хіляль” приймав на своєму полі “Аль-Наср” з Кріштіану Роналду. 

Події матчу

Перший тайм пройшов без особливої переваги кого-небудь з команд. Проте все найцікавіше відбулося в другому таймі. Спочатку на 64 хвилині Мілінкович-Савич відкрив рахунок у зустрічі. “Аль-Наср” намагався відігратися та пішов вперед. На 73 хвилині Кріштіану Роналду забив красивий гол з лету, але його не зарахували через мінімальний офсайд у португальця. Гості не полишали надій зрівняти рахунок, але в підсумку наприкінці зустрічі пропустили двічі. Дублем відзначився Мітрович. Цікаво, що в епізоді з першим голом під час боротьби з Роналду в штрафному серб відштовхнув португальця та забив. Проте судді VAR вирішили, що все було в рамках правил та зарахували гол. В підсумку перемога “Аль-Хіляля” з рахуноком 3:0.


Завдяки цій перемозі “Аль-Хіляль” збільшив відрив від “Аль-Насра” до семи очок. Команда Роналду залишилася на другій позиції. Також форвард господарів Мітровіч, який забив два м’ячі продовжує “наступати на п’яти” Роналду в гонитві бомбардирів. В серба 13 голів, в той час, як в португальця 15 результативних ударів. 

Читайте також, що трансферна сага з переходу Кіліана Мбаппе в мадридський “Реал” триває вже не перший рік. Проте, у 2024 році вона має завершитись, тому що як повідомляє портал Relevo, “королівський клуб” зробить останню спробу підписати зіркового француза.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини