Головна Новини Спорт футбол Трансфер Мбаппе в “Реал”: останній шанс для француза
commentss НОВИНИ Всі новини

Трансфер Мбаппе в “Реал”: останній шанс для француза

“Реал” не був фінансового готовий підписати Мбаппе в 2023 році

2 грудня 2023, 11:41
Поділіться публікацією:








Трансферна сага з переходу Кіліана Мбаппе в мадридський “Реал” триває вже не перший рік. Проте, у 2024 році вона має завершитись, тому що як повідомляє портал Relevo, “королівський клуб” зробить останню спробу підписати зіркового француза.

Трансфер Мбаппе в “Реал”: останній шанс для француза

Мбаппе під час матчу. Фото з відкритих джерел

Реал Мадрид готує останню пропозицію в трансферній сазі переходу Кіліана Мбаппе. Контракт гравця ПСЖ закінчується у 2024 році і в Мадриді, попри всі розчарування останніх років, хочуть спробувати підписати француза ще раз. За повідомленням Relevo, вони готують пропозицію для гравця, яка буде представлена ​​в першій половині 2024 року, щоб футболіст прибув після закінчення сезону, коли він буде вільним агентом. 

Як зазначає портал, “Реал Мадрид” не вступатиме в гру чуток. Якщо Мбаппе все ще мріє грати за “королівський клуб” – йому доведеться швидко підписати контракт. Що стосується трансферу зірки “ПСЖ” у 2023 році, то “Реал Мадрид” не був фінансово готовий для підписання Мбаппе минулого літа.


Більше спортивних новин

Портал Whoscored опублікував збірну місяця в АПЛ посилаючись на власні середні оцінки гравців. В цій команді знайшлося місце й Олександру Зінченко, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що в листопаді збірна України з футболу зіграла два поєдинки. Поєдинок з “Лехією” був товариським та проходив за закритими дверима. А у вирішальному матчі з Італією збірній України трохи не вистачило, щоб перемогти. Яку позицію в рейтингу ФІФА Національна збірна займає після нічиї з італійцями, читайте в матеріалі “Коментарів”.

Нагадаємо, що збірна України отримала суперника в стикових матчах за право поїхати на чемпіонат Європи 2024 року потрапивши до шляху B. Команда Сергія Реброва в півфіналі зіграє проти збірної Боснії і Герцеговини. Портал Transfermarkt наводить список найдорожчих гравців стикових матчів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини