Головна Новини Спорт спорт і держава Дивна реакція білоруської тенісистки на питання про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивна реакція білоруської тенісистки на питання про війну в Україні

Друга ракетка світу білоруска Аріна Соболенко дивно відреагувала на питання про війну в Україні

1 червня 2023, 15:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Аріна Соболенко в другому колі тенісного турніру Ролан Гаррос перемогла співвітчизницю Ірину Шиманович. На пресконференції  після гри журналісти поставили два питання про війну в Україні, які збентежили білоруську тенісистку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Tribuna.ua.

Дивна реакція білоруської тенісистки на питання про війну в Україні

Білоруська тенісистка Аріна Соболенко. Фото з відкритих джерел

Поєдинок між білорусками закінчився перемогою другої ракетки світу Аріни Соболенко з рахунком 7:5, 6:2. Однак увагу ЗМІ привернув не матч, а пресконференції білоруської тенісистки, де українська журналістка поставила два незручні питання.

Перше питання стосувалось 2020 року, коли Аріна Соболенко висловила свою підтримку білоруському диктатору Олександру Лукашенко під час масштабних протестів у країни. А згодом тенісистка святкувала Новий рік у колі президента Білорусі. Тому журналістка уточнила, як так, що потенційна перша ракетка світу підтримує диктатора. На це Соболенко відмовилась відповідати, сказавши, що у неї "немає коментарів".

Друге питання стосувалось нещодавніх заяв Соболенко, яка сказала, що війну ніхто не підтримує. Журналістка запитала, чи Аріна Соболенко від свого імені може засудити Білорусь за ракетні атаки по Україні та вимагати того, аби це припинилось.

Соболенко вкотре відповіла, що не буде коментувати такі питання. На що журналістка відреагувала короткими словами: "тепер ми усе знаємо".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська тенісистка Марта Костюк піддалась критиці з боку французької публіки, оскільки не потисла руку білорусці.

Також "Коментарі" писали про неоднозначні слова Новака Джоковича про війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини