Головна Новини Спорт інші види спорту Французи освистали тенісистку Марту Костюк: українка дала відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Французи освистали тенісистку Марту Костюк: українка дала відповідь

Українська тенісистка Марта Костюк піддалась критиці з боку французької публіки, оскільки не потисла руку білорусці.

29 травня 2023, 16:30 comments1618
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Тенісистка Марта Костюк відповіла на реакцію французьких глядачів, які її освистали через те, що українка не потисла руку спортсменці з Білорусі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на французьке видання Le Figaro.

Французи освистали тенісистку Марту Костюк: українка дала відповідь

Українська тенісистка Марта Костюк. Фото з відкритих джерел

Друга ракета світу білоруска Аріна Соболенко в матчі першого кола Ролан Гаррос перемогла українську тенісистку Марту Костюк у двох сетах 6:3, 6:2. У кінці поєдинку українка традиційно відмовилась потиснути руку представникам з Білорусі або Росії. Такі дії неочікувано викликали обурення та свист серед глядачів на тенісному корті, які були адресовані українській тенісистці.

Після тенісного поєдинку Марта Костюк відреагувала на реакцію французьких глядачів.

"Я хочу побачити реакцію людей через 10 років, коли закінчиться війна. Думаю, вони не будуть задоволені собою, згадуючи те, що зробили. Я сказала, що не збираюся тиснути руку, і не знаю, чому люди думали, що я передумаю. Я відчуваю, що вони підтримують мене на різних турнірах. Чесно кажучи, людям, які освистували, має бути соромно", — сказала українська тенісистка.

Марта Костюк розкритикувала спортсменів з Білорусі та Росії, які беруть участь у змаганнях, але не висловлюють своєї позиції щодо війни в Україні.

"Чого вони бояться? Більшість гравців мають фінансові можливості, щоб вивести свої сім'ї, але вони цього не роблять, я не знаю чому", — говорить українка та додає, що "повертається в Україну, де може загинути в будь-яку секунду від удару безпілотника чи ракети".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська тенісистка відреагувала на українку, яка не потиснула їй руку після матчу.

Також "Коментарі" писали, що після закінчення футбольного сезону в Україні зникне клуб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Африкан Пошехонский

31 травня 2023, 17:50

Бог, Создатель сам Первый и Главный НАЦИСТ, Ибо ОН создал НЕ единого унифицированного какого-то негроцыгана с единым для низших языком эсперанто, А создал Человека разных наций. С мая 2023 года в Украине будут праздновать день Победы над Богом. Официально ! Назначен он на 8 число и называется День победы над нацизмом. Поздравляю !


Новини