Головна Новини Спорт інші види спорту Збірна України з футзалу пройшла у плей-оф Євро-2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України з футзалу пройшла у плей-оф Євро-2022

Українські футзалісти гарантували собі участь у матчах 1/4 фіналу чемпіонату Європи

31 січня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Спортсмени національної збірної з футзалу показали гарні результати на завершальному матчі групового етапу. За кількістю балів вони опинилися на другому місці в групі A. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства молоді та спорту.

Збірна України з футзалу пройшла у плей-оф Євро-2022

Українська команда, фото Міністерства молоді та спорту

Таким чином, українці зіграють у плей-оф, або 1/4 фіналу чемпіонату Європи 2022. У матчах вони змагалися з сильними супротивниками — сербами, португальцями та голландцями. У підсумку українські футзалісти поступилися лише збірній Португалії та випередили команди Сербії й Нідерландів.

31 січня українці будуть змагатися зі збірною Казахстану. Якщо їм вдасться перемогти суперників, то далі вони зіграють з командою, яка вийде переможцям у матчі між Грузією та Росією.

Це шостий раз поспіль, коли наша збірна виходить до 1/4 фіналу чемпіонату Європи. Однак тоді "вибивали" наших футзалістів у перших же матчах команди Іспанії, Сербії, Португалії, Хорватії, Азербайджану.

Збірна Казахстану — досить серйозний супротивник для українців. У 2018 на чемпіонаті Європи вони були на четвертому місці. Лідери їх команди — бразильці Тайнан і Дуглас Жуніор, Еднан і голкіпер Лео Ігіту. Останній у відбіркових турах вже зумів забити блискучий гол у ворота збірної Фінляндії.

Як повідомляв портал "Коментарі", яких результатів очікувати від наших спортсменів на Олімпійських іграх, розповіли представники профільного комітету Верховної Ради. Цьогоріч на Олімпіаді 45 українців покажуть свої вміння у 12 видах спорту. Вперше наші спортсмени позмагаються у такому виді спорту, як бобслей і змагання змішаних команд із фристайлу (акробатика).

Також ми писали, що легенда українського футболу може стати одним з найдорожчих тренерів. Андрія Шевченка хочуть запросити бути тренером для збірної Польщі з футболу. Скільки зароблятиме Андрій Шевченко, якщо його кандидатуру схвалять на посаду тренера збірної Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини