Головна Новини Спорт футбол Легенда українського футболу може стати одним з найдорожчих тренерів: скільки зароблятиме
commentss НОВИНИ Всі новини

Легенда українського футболу може стати одним з найдорожчих тренерів: скільки зароблятиме

Скільки зароблятиме Андрій Шевченко, якщо його кандидатуру схвалять на посаду тренера збірної Польщі

26 січня 2022, 14:39
Поділіться публікацією:

За чотири дні, 31 січня, керівництво польської асоціації футболу має обрати нового тренера для національної збірної. Великі шанси стати ним є у відомого українця Андрія Шевченка. Якщо його оберуть на цю посаду, легенда українського футболу зможе отримати зарплату в розмірі до 2,5 мільйонів євро в рік.  Про це пише Forbes.

Легенда українського футболу може стати одним з найдорожчих тренерів: скільки зароблятиме

Поляки можуть запросити українця тренером, фото з відкритих джерел

За всю історію польської команди така зарплата для тренера буде рекордною, а Шевченко стане одним з найдорожчих тренерів в Європі. Найбільше заробляє тренер Manchester City Хосеп Гвардіола — до 23 мільйонів євро на рік.

Нещодавно Шевченко залишив клуб "Дженоа", з яким раніше підписав контракт. Робота з цією командою була не дуже успішною для нього. Однією з причин того, що він не знайшов спільної мови з власником клубу, на думку футбольного агента Дмитра Селюка, можуть бути розбіжності в поглядах на трансфери.

Наразі ж поляки лишилися без тренера після відставки Паула Сози в грудні 2021 року. А за місяць збірна має їхати на вирішальний матч проти Росії. За його підсумками буде відібрано команду, яка поїде на Чемпіонат світу з футболу у 2022 році.

Оскільки Шевченко звільнився, але не розірвав контракт із клубом "Дженоа", то він отримуватиме виплати зарплати в розмірі 170 тисяч євро поки не укладе контракт з іншою командою. Тож, якщо поляки його не наймуть, то до літа 2024 року українцю платитиме клуб "Дженоа".

Раніше ми писали, що президент Польської футбольної асоціації Цезарі Кулеша може запросити Андрія Шевченка тренером в Польщу. Польське видання наголошує, що йому вдалося дізнатися неофіційно про плани асоціації футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини