Головна Новини Спорт інші види спорту Юний українець став чемпіоном з картингу на WSK Super Master Series
commentss НОВИНИ Всі новини

Юний українець став чемпіоном з картингу на WSK Super Master Series

Картингіст здобув перемогу на міжнародних перегонах

21 березня 2022, 13:45
Поділіться публікацією:

Українець в свої 12 років отримав титул чемпіона на міжнародних перегонах WSK Super Master Series. Про це повідомляють на сайті Комітету з питань молоді і спорту.

Юний українець став чемпіоном з картингу на WSK Super Master Series

Олександр Бондарев, фото Комітету з питань молоді та спорту

Олександр Бондарев в чотирьох етапах найтитулованіших перегонів в світі з картингу здобув однозначну перемогу. Фінал змагань відбувся під час минулих вихідних. Українському гонщику вдалося обігнати чотирьох суперників, що виступали під нейтральним прапором.

За інформацією комітету, гонщики інших країн висловлюючи солідарність з українцями, помістили зображення українського прапора на шоломи та машини. Організатори змагань в Італії вивісили український прапор із закликом зупинити війну в нашій державі.

Українського юнака з перемогою привітав всесвітньо відомий гонщик Формули-1 Ландо Норіс.

"Я хочу присвятити свою перемогу Україні та її армії, яка змагається за свободу та перемогу. Якщо я переміг сьогодні, то Україна переможе дуже скоро", — наголосив Олександр Бондарев.

Як повідомляв портал "Коментарі", українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях. Днями українські легкоатлетки здобули перемоги на Чемпіонаті світу з легкої атлетики. Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу й здобула золоту медаль в стрибках у висоту, подолавши планку в 2,02 метра з першої спроби. Результат українки — найкращий в сезоні. Перемогу вона присвятила українцям.

Як ми писали раніше, українська паралімпійська збірна здобула 29 медалей на Паралімпіаді в Китаї в 2022 році. Така кількість нагород – абсолютний рекорд України, що знаходиться на другій позиції в медальному заліку.

Юний українець став чемпіоном з картингу на WSK Super Master Series  - фото 2
Юний українець став чемпіоном з картингу на WSK Super Master Series  - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини