Головна Новини Спорт атлетика Українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях: що відомо

Спортсмени присвятили свої перемоги українському народу

21 березня 2022, 08:57
Поділіться публікацією:

Українські спортсмени продовжують здобувати перемоги на спортивному фронті та прославляти нашу державу. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді та спорту.

Українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях: що відомо

Українська команда, фото Міністерства молоді і спорту

Днями українські легкоатлетки здобули перемоги на Чемпіонаті світу з легкої атлетики. Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу й здобула золоту медаль в стрибках у висоту, подолавши планку в 2,02 метра з першої спроби. Результат українки — найкращий в сезоні. Перемогу вона присвятила українцям.

"Ярослава Магучих виграє чемпіонат світу зі стрибків у висоту. Українка показала результат 2.02, що дало їй змогу тріумфувати на світовій першості в сербському Белграді! Вітаю Ярославу та всіх українців з цим історичним здобутком", — написав нардеп Жан Беленюк.

Спортсменка назвала Чемпіонат світу "своєю передовою" та заявила, що її обов'язок якомога краще представити свою державу на спортивній арені й їй це вдалося. Ярослава Магучіх наголосила, що ті, хто нічого не робить, що зупинити війну в Україні, підтримують її.

Спортсменка Марина Бех-Романчук виборола срібну медаль в потрійному стрибку, виконавши стрибок на 14,74 метра. Цей результат став найкращим її результатом за весь час кар'єри. Українка заявила, що медаль здобула для держави, а українці дуже сильні.

"Для Марини це дебют в цій дисципліні на міжнародному рівні, та одразу такий високий результат! Вона поступисась лише діючій Олімпійській чемпіонці, та володарці світового рекорду венесуельці Рохас! Феноменальний виступ! Вітаю Марину і всіх українців з ним, та бажаю якнайскоріше здобути перемогу у боротьбі з ворогом! Перемога буде за нами на усіх фронтах", — написав Беленюк.

Українські спортсмени здобули на Кубку світу в Єгипті два золота, срібло і бронзу. Спортивні змагання відбулися з 17 до 20 березня.

Золоті медалі вибороли Ілля Ковтун, що виконував вправи на паралельних брусах, та Юлія Касьяненко, яка показала свою майстерність у вправах на колоді.

Срібну медаль отримав Назар Чепурний, виконавши опорний стрибок. "Бронзу" здобула Даніела Батрона, що виступала у категорії "вправи на колоді"

Фехтувальник Анатолій Герей здобув перемогу на міжнародному турнірі з фехтування на шпагах "Challenge Eugene Fillol 2022" у столиці Швеції. Спортсмен вирішив передати призові на потреби Збройних сил України.

Як повідомляв портал, паралімпійська збірна України встановила власний рекорд.

Українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях: що відомо - фото 2
Українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях: що відомо - фото 3
Українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях: що відомо - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mms.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини