Головна Новини Спорт інші види спорту Український спортсмен взяв участь у престижному турнірі з джіу-джитсу у Бразилії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український спортсмен взяв участь у престижному турнірі з джіу-джитсу у Бразилії

Бразильці запросили Микиту Шагойка після його яскравого виступу на чемпіонаті світу в Абу-Дабі

14 лютого 2022, 20:45
Поділіться публікацією:

У неділю, 6 лютого, у Балнеаріу-Камборіу відбувся міжнародний турнір з бразильського джіу-джитсу Copapodio. Участь у ньому взяв наймолодший пурпурний пояс в Україні та спортсмен Ліги TMS Микита Шагойко

Український спортсмен взяв участь у престижному турнірі з джіу-джитсу у Бразилії

Престижний турнір Copapodio у Бразилії - фото Ліги TMS

"Зі мною зв'язалися матчмейкери Copapodio після того, як у листопаді я завоював срібло на чемпіонаті світу в Абу-Дабі. Їм сподобалася моя боротьба. Я деякий час роздумував над цією пропозицією, але у підсумку ми з батьком поїхали до Бразилії", — згадує я. .

Микита провів на батьківщині бразильського джіу-джитсу майже місяць. За цей час він пройшов акліматизацію та тренувався у різних залах. За його словами, українські борці нічим не поступаються родоначальникам цього бойового мистецтва.

У рамках турніру Copapodio Шагойко провів три бою: два з бразильцями та одну з арабським спортсменом. Перший поєдинок став досить спірним – міжнародний суддя наполягав на дискваліфікації араба, але організатори присудили йому перемогу. У другій сутичці Шагойко отримав травму і на третій бій вийшов "на характері".

"Третю сутичку відібрався, доклавши максимум моральних та фізичних зусиль. Мені пошкодили ахілл і я не міг ступати на одну ногу. У будь-якому випадку, я дуже задоволений своєю участю на цьому турнірі. Усі бразильські спортсмени та тренери хвалили мій стиль боротьби та технічні навички. Я гордий представляти Україну та українську Лігу TMS на такому високому рівні", — резюмував свою участь Микита.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як 11-річна акробатка з Подільська здивувала весь світ. Також інформаційний портал повідомляв , що 14 років тому трапилася одна з найстрашніших травм в історії хокею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини