Головна Новини Спорт інші види спорту Українська тенісистка Еліна Світоліна подякувала російській спортсменці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська тенісистка Еліна Світоліна подякувала російській спортсменці

Світоліна подякувала російській тенісистці та очікує, що інші спортсмени візьмуть з неї приклад.

4 червня 2023, 11:30 comments4785
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Одна з кращих тенісисток України Еліна Світоліна висловила вдячність російській спортсменці Дар’ї Касаткіній. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс The Tennis Letter.

Українська тенісистка Еліна Світоліна подякувала російській спортсменці

Українська тенісистка Еліна Світоліна. Фото з відкритих джерел

У матчі третього кола Ролан Гаррос Еліна Світоліна перемогла росіянку Анну Блінкову з рахунком 2:6, 6:2, 7:5. Наприкінці поєдинку українка традиційно не подала суперниці руку. Під час пресконференції після завершення матчу Світоліна чітко пояснила свою поведінку.

"Ви можете уявити, як люди на фронті спостерігають, як я поводжуся так, ніби нічого не сталося?", – риторично запитала Світоліна та додала, що її жахає те, що російська влада і російські війська роблять в Україні

Наступний матч українка проведе знову проти росіянки 4 червня. Цього разу Еліна Світоліна зіграє проти дев’ятої ракетки світу Дар’ї Касаткіної. Під час пресконференції Світоліна подякувала росіянці, яка засуджує російську агресію та підкреслила, що інші гравці з країн, які відповідальні за розв’язання війни повинні поводитись так само.

"Я вдячна Даші за цю посаду. Це те, чого ми очікуємо від інших. Це справді сміливо з її боку", — сказала українська тенісистка.

Нагадаймо, що Дар’я Касаткіна кілька разів критично висловлювалась та засуджувала Росію через її агресії щодо України. Наразі російська тенісистка проживає у Барселоні.

Слова українки, можливо, не адресовані безпосередньо Аріні Соболенко, однак вони перегукуються з її нещодавніми коментарями, коли білоруська спортсменка не захотіла відкрито засудити причетність війни Білорусі до війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруська тенісистка відповіла на незручне запитання про війну в Україні.

Також "Коментарі" писав, що французи освистали українську тенісистку Марту Костюк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини