Головна Новини Спорт інші види спорту Українки показали гарні результати на чемпіонаті Європи: які нагороди отримали
commentss НОВИНИ Всі новини

Українки показали гарні результати на чемпіонаті Європи: які нагороди отримали

Спортсменки з України змагаються на чемпіонаті Європи з вільної боротьби

1 квітня 2022, 08:55
Поділіться публікацією:

З 28 березня до 3 квітня в Будапешті триває чемпіонат Європи з вільної боротьби. На змаганнях виступають й українські спортсмени. За результатами поєдинків 31 березня наші спортсменки здобули перші медалі континентальної першості.

Українки показали гарні результати на чемпіонаті Європи: які нагороди отримали

Фото ілюстративне / Pixabay

Призерками чемпіонату Європи стали двоє дівчат. 18-річна Олександра Хоменець з Львівської області, що змагалася у ваговій категорії 55 кг, виборола "срібну" медаль. 26-річна Алла Белінська з Хмельницької області показала гарний результат у ваговій категорії 68 кг, здобувши "бронзову" медаль.

31 березня відбулися півфінальні сутички, за результатами яких чотирьом українкам вдалося вийти до фіналу та поборотися 1 квітня за "золото" та "бронзу". За 1 місце та чемпіонство змагатимуться Аліна Грушина-Акобія з Полтавської області у ваговій категорії 57 кг й Тетяна Ріжко з Рівненської області у ваговій категорії 65 кг.

За призове третє місце будуть змагатися Лілія Маланчук з Вінницької області у ваговій категорії 53 кг та Ілона Прокопевнюк з Херсонської області у ваговій категорії 62 кг. Поєдинки розпочнуться о 19 годині.

Як повідомляв портал, Олександр Усик вирішив боксувати з Джошуа. Спортсмен пояснив, чому вирішив поїхати за кордон й змагатися з суперником-британцем за боксерські титули. Раніше боксер повідомляв, що пішов до лав територіальної оборони.

Раніше ми писали, що українські спортсмени здобули медалі на міжнародних змаганнях з дзюдо і карате. Українці здобули 18 медалей – 4 золота, 3 срібних, 11 бронзових медалей на міжнародному турнірі 42 GRAND PRIX SLOVAKIA. На Кубку Європи серед юніорів (U-21) в Афінах спортсмени вибороли дві медалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minmolodsport
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини