Головна Новини Спорт бокс Олександр Усик вирішив боксувати з Джошуа: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Усик вирішив боксувати з Джошуа: що відомо

Олександр Усик буде боксувати з британцем Джошуа

31 березня 2022, 17:00
Поділіться публікацією:

Відомий український боксер та чемпіон світу за версіями WBA, IBF, WBO та IBO в надважкій вазі Олександр Усик прийняв рішення щодо поєдинку з Ентоні Джошуа. Про це повідомляють  в Федерації боксу.

Олександр Усик вирішив боксувати з Джошуа: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Спортсмен пояснив, чому вирішив поїхати за кордон й змагатися з суперником-британцем за боксерські титули. Раніше боксер повідомляв, що пішов до лав територіальної оборони.

Однак, наразі, він дослухався до друзів та вирішив продовжити свою спортивну кар'єру задля того, що прославляти нашу державу на ринзі. Тому Олександр Усик поділився з чеськими журналістами CNN про те, що відновив тренування незважаючи на те, що морально йому важко налаштуватися.

Гонорар він пообіцяв віддати для допомоги українцям й докласти зусиль для того, що перемогти суперника. За його словами, наразі головна мета — це не завоювання титулів, а отримання грошової винагороди, яку можна направити на допомогу державі й громадянам.

"Я прийняв рішення почати підготовку до поєдинку-реваншу з Джошуа. Так я більше й краще допоможу своїй державі, ніж стояти в теробороні й бігати з автоматом по Києву. Дуже велика кількість друзів подзвонили і підтримали мене. Все буде Україна", — сказав боксер в відеозверненні в Інстаграм.

Раніше ми писали, що до будинку Усика зайшли окупанти. Дружина боксера відреагувала в соціальних мережах на цю звістку. Катерина підтвердила, що дійсно у Ворзелі, в її будинку перебували окупанти. Однак вона більше турбується про безпеку сусідів, які не евакуювалися, ніж про своє майно. Відомо, що жінка з дітьми виїхала до європейської країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини