Головна Новини Спорт інші види спорту Українець Максим Задорожній завоював два золоті на чемпіонаті Європи з бразильського джіу-джитсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець Максим Задорожній завоював два золоті на чемпіонаті Європи з бразильського джіу-джитсу

Криворіжець став чемпіоном своєї категорії, а потім узяв золото і в абсолютному ваговому дивізіоні.

20 лютого 2022, 19:05
Поділіться публікацією:

З 14 лютого в Римі проходить чемпіонат найпрестижнішої світової організації з бразильського джіу-джитсу IBJJF. Десятки українців уже виступили на цьому турнірі та посіли призові місця.

Українець Максим Задорожній завоював два золоті на чемпіонаті Європи з бразильського джіу-джитсу

Максим Задорожній - фото із відкритих джерел

Борець джіу-джитсу з Кривого Рогу, борець української Ліги TMS Максим Задорожній боровся у конкурентному дивізіоні коричневих поясів у супер важкій вазі. У рамках свого дивізіону Макс провів три зустрічі, в одній із яких боровся із співвітчизником — українцем Дмитром Пернікозом, який взяв бронзову медаль.

Задорожній здобув перемогу у трьох сутичках, фінальний поєдинок завершив достроково — больовим прийомом. За правилами федерації, всі призери можуть заявитися в абсолютну вагову категорію, що зробив Максим. У цьому розділі Задорожній провів чотири сутички і переміг у всіх достроково, забезпечивши собі друге золото.

"Я зареєструвався на цей турнір ще в листопаді і з нетерпінням чекав на нього. Ретельно готувався, а готуюся я завжди до того, що перемагатиму. Чемпіонат Європи IBJJF — важливий щабель у моїй спортивній кар'єрі і золото на цьому турнірі багато для мене означає", наголосив український спортсмен.

Сьогодні, на турнірі IBJJF на всіх фанатів бразильського джіу-джитсу чекає не менш цікавий день — сутички чорних поясів, серед яких також будуть українські імениті спортсмени.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що українські спортсмени візьмуть участь у чемпіонаті Європи з бразильського джіу-джитсу. Також портал повідомляв, що олімпійський віцечемпіон Олександр Абраменко поділився враженнями про свій виступ. Крім того, "Коментарі" повідомляли, що Міністр спорту України Вадим Гутцайт зробив сенсаційну заяву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини