Головна Новини Спорт інші види спорту Тенісний світ обурений через скандал в Угорщині: абсолютно непристойно
commentss НОВИНИ Всі новини

Тенісний світ обурений через скандал в Угорщині: абсолютно непристойно

Під час тенісного турніру в Угорщині відбувся скандальний інцидент між місцевою тенісисткою та її китайською суперницею.

20 липня 2023, 11:33 comments2028
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час турніру WTA 250 у Будапешті сталась неприємна ситуація за участю китайської тенісистки Чжан Шуай та її суперниці Амарісси Тот. Вболівальники турніру стали свідками скандальних сцен, про які зараз говорить практично весь тенісний світ.

Тенісний світ обурений через скандал в Угорщині: абсолютно непристойно

Чжан Шуай сперечається з суддею. Фото з відкритих джерел

Чжан Шуай у першому раунді зіграла проти представниці Угорщини Амарісси Тот. Китайська тенісистка була явним фаворитом поєдинку, але перший сет виявився рівним. Після десяти геймів рахунок на табло був 5:5. Саме в 11-му геймі стався неочікуваний інцидент.

Чжан Шуай відбила м’яч, який потрапив у лінію корту, що означало про потребу зарахувати очко їй. Однак суддя матчу Моргана Лара віддала очко угорській тенісистці. Це сталось попри рішення лінійного судді, який вказав, що м’яч потрапив у корт. Роздратована Чжан Шуай почала протестувати проти цього рішення. Однак угорська публіка негативно відреагувала на протести китаянки та освистала її. Протести Чжан Шуай проігнорувала і суддя. У цей момент угорська тенісистка уїдливо насміхалась над ситуацією.

Коли здавалось, що все закінчилось і тенісний матч продовжився, Амарісса Тот підійшла до місця, де влучив м’яч, та витерла його. Все відбувалося під викрики китаянки, яка просила суперницю не робити цього.

Після цього Чжан Шуай сіла на лаву зі слізьми. Китайська спортсменка викликала фізотерапевта та зрештою відмовилась продовжувати змагання. Угорська публіка знову освистала азійську спортсменку, яка спускалася до роздягальні.

На скандальну ситуацію відреагували світові лідери тенісу. "Абсолютно непристойна поведінка, Шуай краща людина, ніж багато хто з нас", — написала австралійська тенісистка Айла Том’янович. "Нагорода за неспортивну поведінку року дісталася Амаріссі Тот", – додала Агнешка Радванська.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни обурені та вимагають штрафів для українських тенісисток.

Також "Коментарі" писали про Тома Холланда, який назвав улюбленого боксера: ним виявився українець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини