Головна Новини Спорт бокс Том Холланд назвав улюбленого боксера: ним виявився українець
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Холланд назвав улюбленого боксера: ним виявився українець

Англійський актор Том Холланд розповів, що його улюбленим боксером є український спортсмен.

20 липня 2023, 09:40 comments1143
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський актор Том Холланд, який відомий завдяки ролі "Людини-павука" був запрошений як гість у подкаст Джея Шетті. Під час розмови актор розповів, що його улюбленим боксером є українець. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sportsmanor.

Том Холланд назвав улюбленого боксера: ним виявився українець

Британський актор Том Холланд. Фото з відкритих джерел

Том Холланд розповів, що українець Василь Ломаченко є його улюбленим боксером. Під час розмови з Шетті, Холланд поцікавився, чи той бачив останній бій Ломаченка, однак ведучий подкасту відповів, що не дивився той поєдинок.

Тоді Холланд розповів, що український боксер Василь Ломаченко перебоксував свого суперника Девіна Хейні у тому поєдинку, однак загалом програв бій.

"Я думаю, що загальний консенсус полягає в тому, що він переміг. Він мій улюблений боксер, але свій останній бій він програв", — сказав Холланд.

Британський актор пояснив, що, на його думку, голосування було не справедливим, і судді дали перемогу не тому боксеру.

"Все пішло проти нього, тому мені цікаво, чи будуть вони битися знову", — говорить Том Холланд.

Ці слова зачепили Девіна Хейні, який відреагував на коментарі Тома Холланда. Боксер несподіваним чином відповів британському актору. "Я завжди любив Зендаю", — написав Девін Хейні.

У цьому ж подкасті 27-річний Холланд розповів про свій роман з Зендеєю, який він описав "найсвятішим", тому намагається зберігати стосунки якомога приватнішими.

Нагадаємо, що 20 травня відбувся бій між українським боксером Василем Ломаченком та Девіном Хейні. Колишній чемпіон світу в трьох дивізіонах Василь Ломаченко програв за рішенням суддів, а Хейні продовжив свою серію перемог. Тепер у боксера 30 перемог на професійному ринзі, 15 з яких — нокаутом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олімпійський комітет заборонив Британії проводити частину змагань через солідарність з Україною.

Також "Коментарі" писали про боксерку, яка неоднозначно відсвяткувала свою перемогу у поєдинку: оголила груди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини