Головна Новини Спорт інші види спорту Тенісистка влучила м'ячем у дівчину: жорстоке покарання (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тенісистка влучила м'ячем у дівчину: жорстоке покарання (ВІДЕО)

Японська тенісистка випадково влучила м'ячем у дівчину на корті та отримала серйозне покарання.

5 червня 2023, 14:55 comments1383
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Тенісистка влучила м'ячем у дівчину: жорстоке покарання (ВІДЕО)

Японська тенісистка Мія Като. Фото з відкритих джерел

Алділа Сутьяді та Мія Като були дискваліфіковані та завершили участь у тенісному турнірі Ролан Гаррос у третьому колі. Японська тенісистка випадково влучила у дівчину, яка подає тенісні м’ячі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Eurosport.

Індонезійська тенісистка Алділа Сутьяді виступала в парі разом з японською колегою Мією Като на турнірі Ролан Гаррос, де у третьому раунді їх суперницями стали іспанка Сара Соррібес Тормо та чешка Марі Бузкова. Перший сет на тай-брейку виграли представниці іспано-чеської пари, однак другий сет розпочався краще для індонезійсько-японського дуету.

Тенісистки вели з рахунком 3:1 в п’ятій партії стався інцидент, що призвів до дискваліфікації. Мія Като вдарила по м’ячу, який влучив у дівчину на майданчику. Епізод можна переглянути нижче.

Спочатку суддя вині попередження, однак таке рішення не сподобалось суперницям, які підкреслили, що дівчина плаче та складно переживає ситуацію. Зрештою поєдинок було завершено, а Сутьяді та Като отримали дискваліфікацію.

"Ви вдарили по м'ячу, який потрапив у когось, і він отримав травму. Ви несете відповідальність за цю дію. Навіть якщо це нещасний випадок, ви все одно несете відповідальність", — пояснив арбітр.

Цікаво, що нещодавно російська тенісистка Мірра Андрєєва у матчі проти Корі Гофф, не стримала нерви та свідомо відправила м’яч на трибуну. Тоді арбітр видав росіянці лише попередження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна подякувала російській спортсменці.

Також "Коментарі" писали про другу ракетку світу білоруску Аріну Соболенко, яка дивно відреагувала на питання про війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини